7 napos diéta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 7 napos diéta
sziazstok, egyzser már megcsináltam ezt akkor -7 mnet le, így most másfél év után megint időszerű -sajnos- így már az 5. napon vagyok.. viszont a napi 3x i kaja nekem kevés.. így az ebédet sőt néha a vacist is 2é szedem... mert nagyon ritkán jutok 11 előtt alváshoz.. így a 6 utáni ne együnk neke az kínzás... így felét olyan 8 körül még elcsipegetem utána meg mrá csak tea... ez így ugye nem csalás? egyébként ajánmlom midnnekinek mert jó kombókat lehet összerakni a husikból salátákból és még sajtot is - bár csak 1x- is lehet enni, így nekem teljesen megfel az étrend!! :D írok a végén is h a mai 81 kgból mennyi lett... meg háth amég a sportra is rászánnám magam közbe... :D hajráá
Hétfőtől kezdem a diétát! Ki tart velem?
Holnap elkezdem, remélem kibírom s eredménye is lesz! Csatlakozik valaki?
Sziasztok!
Ma kezdtem a diétát!
Sziasztok !
Ma megvolt az első napom. A naplómban leírtam mit ettem és mennyi kalóriát tartalmaz, de egy dologban a segítségetekre lenne szükségem !!
Ki tudná megmondani - csak úgy kb- hogy egy tál csontleves zöldségekkel mennyi kcal-t tartalmaz ?
Nekem az a 67 elég gyanúsnak tűnik :/
A választ előre is köszönöm ! M.
Szia!
2 évvel ezelőtt én is kipróbáltam ezt a diétát. 55kg voltam és szerettem volna 5 kg-tól megszabadulni.
Az első 2 hét nagyon nehezen ment. Talán a második hét volt az, amikor nagyon rosszul lettem, majdnem elájultam. Mindenki azt mondta hülye vagyok hogy sanyargatom magam pedig nem is vagyok kövér mégis alig eszem, ez nem egészséges !
A második héttől már annyira összeszűkült a gyomrom, hogy elmúlt az éhségérzetem és könnyebb volt betartani az előírásokat. Amikor a fogyásnak szemmel látható jelei is voltak még jobban éreztem hogy nem hagyhatom abba, hamarosan elérem a célomat.
Kicsivel több mint 2 hónapig csináltam és sikerült leadni azt az 5 kg-t !! Nagyon boldog voltam, jobban éreztem magam.
Csakhogy...nagyon sokan mondják, ami igaz, hogy nem is a fogyás a legnehezebb ( persze az is rettentően nehéz) hanem az hogy meg is tartsd a súlyodat ! Két év telt el azóta hogy 50kg voltam és most megint 55kg vagyok, pontosan annyi mint mielőtt elkezdtem a diétát.
Éppen ezért hétfőtől ( 2011.12.05) újból elkezdem, szeretnék megint 50kg lenni, de ezúttal figyelni fogok a súlyomra és nem csak a diétára fogom fektetni a hangsúlyt, hanem elkezdek itthon is edzeni.;)
Üdv M !
Hogy sikerült a diéta? Sajnos nekem nem jól,mert rosszul lettem és abba kellett hagyjam:( Azóta sikerült még 1 kilót felszednem...:(( Most megint megpróbálom,hátha sikerül betartani és nem leszek rosszul.Ma van az elsõ nap,egy hónapig tervezem.
Hát én ma kezdem újból. Írtam hogy hétfőn szédültem, keddre pedig lebetegedtem és betegen több kalóriára van szükség. Szóval ma start! 2 hét múlva buliba megyünk, remélem ez majd ösztönöz ! :))
Mar lement 2 kilo:)Ugy orulok!:)
Az nem jo :( En szerencsere nem szedultem.Eleg keves a napi kaloria es szerintem nem art az a ket alma pluszba,vegul is az a lenyeg h egeszsegesek legyunk...:)
Hát én már délután megettem 2 kis almát, meg pár szem mogyorót mert már szédültem. Vacsira kihagyom a gyümit és csak a pipihusi lesz + a jégsali.
Lehet hogy én annyit módosítok hogy eszem tízóraira + uzsira 1 szem almát. Komolyan, ma szédültem. :(
Én már éhes vagyok...a gyerekeknek most adtam banánt és csorgatom a nyálam :) Lehet hogy egy almát megeszem
Eleg nehezen,de valahogy kibirom...Mar nagyon reg ota gondban vagyok a sulyommal es meg szeretnek szabadulni tole,mert mar nagyon zavar..te hogy birod?
En maradok ennel a dietanal.:)
ok,de én inkább a levél diétát csinálom...azz eddig is bejött
Jaj de jó. Sziasztok!!
Terenzi: a husi jobb lenne, a virsliben mindenféle "trutyi" van.
esti husi elyett virsli? vagy mit lehetne helyette?
Sziasztok!En is hetfotol kezdem.:)
Ez attól is függ hogy mennyi felesleg van rajtad!
én is szemezgetek ezzel a diétával....tényleg ennyire hatásos?
Most tartok a 4.napnal.Eleg nehez,de mar fogytam 3 kilot:)Remelem meglesz a 9 kilo mire befejezem a dietat.
További ajánlott fórumok: