7 hónapos kisbabám remeg... mi lehet a baj? (beszélgetés)
Az én kisfiamnak is volt picikorában remegése, később kiderült, egy terheléses cukorvizsgálaton, hogy a cukorszinttel van baj. Sima cukorvizsgálat nem mutatott semmit. Igaz nála jelentkezett még a nagyon sok folyadék ivása is.
Megnyugtatlak, ma már 18 éves és teljesen rendben van! Remélem nálatok is minden rendben lesz!
Szia!
Amikor mi EEG-n voltunk nyaralni volt az az orvos,aki kiértékelheti...de a másik doktornő mondta (nem hivatalosan),hogy nincs semmi baj.
Sziasztok!
Szerdán voltunk az EEg vizsgálaton... de a dokinő a sűrgősségin ügyél -ez miatt- csak hétfő.vagy kedd mire valamit megtudunk.. azt hittem az agyam eldobom!!! ...és ha baj van?! ...és ha pár nap is számít?!
ÁÁÁ...
Lennék már pár nappal öregebb!
Sziasztok,köszönöm mindenkinek aki aggódott értünk!
A vérkép és labor negatív,minden rendben :) a neurológus dr.nő szerint kizárt az epilepszia és társai :) de még 3.-án egy EEg vizsgálatra megyünk a biztonság kedvéért! Azt mondta a 6 és fél (pontosan) hónapjához a 80 cm,10 kg is jó súly,erős,izmos kisfiú :) olyan,mint az apukája :D
izeg-mozog,reagál,reflexei jók..sőt a doki előtt is produkált egy olyat.. amikor a kezével szorította a doktornő ujját,akkor picit megremegett az arca (pár mp.-ig)és mivel látta a "problémát" azt mondta nem lehet itt nagy gond :) hiperaktív :) DE! Nagyon remélem az EEg-n is minden ok lesz!
Köszönöm a válaszokat! :)
Szólj orvoshoz,simán lehet epilepszia.
Az én fiamat azért kellet kivizsgáltatni 8hónaposan,mert mindég lebukott a feje.Kiderült,hogy csak szórakozik.
Atyám, de rossz ez a bizonytalanság!
Reméljük a legjobbakat!!!
Hátha csak egy kicsike átmeneti zavar, a túlzott örömtől és az izmocskák alapos igénybevételétől - most ez kell magadban ismételgetned! Pár nap, és normalizálódik!
Nagyon szorítok Nektek!!!
nem,se szem f.akadás,se nyál stb.
csak az apját meglátta és nagy nevetés és remegés... holnap reggel lesz neurológiai v....
További ajánlott fórumok:
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?
- A vitatkozástól és kiabálástól lehet valami baja a kisbabámnak?
- Van valami a kisbabám gyomrában! Segítsetek, mi lehet? (23 h)
- Kislány vagy kisfiú: hányadik héttől lehet megtudni biztosra, hogy milyen nemű a kisbabám?
- Elképzelhető, hogy egy 8 hónapos baba remeg, mert nagyon akar valamit? Mi lehet ez?
- Lehet baja a kisbabám szemének, ha véletlenül belevakuztam?