Van valami a kisbabám gyomrában! Segítsetek, mi lehet? (23 h) (beszélgetés)
Hagyom bejelölve kedvencként....
Kérlek,ha tudsz valamit írj légyszi:)))))
köszönöm nektek a hozzászólásokat!
Ma írt a doki, hogy szerinte nincs semmi baj a babával, azt mondta sokat nyelhetett a magzatvíből és emiatt látszik ott valami. nem tudom, elhiggyem-e? de jó lenne ha csak ez lenne a baj!
én Salou-ban élek, itt nekem semmi ilyesmi vizsgálat nem volt sajnos...
Nem tudom, hogy hol laktok, de Madridban tudom (ott szuletett a fiam 2 eve), hogy a 20-24 het kornyeken megnezik a kismamakat egy kulonleges ultrahang geppel a Ramon y Cajal-ban.
Esetleg probaljatok meg oda inteztetni egy idopontot, hatha surgossegileg megoldhato.
Remélem én is, hogy erről van szó. Volt egy lány, akinek a babája agyában cisztát láttak. Szerencsére a ciszta még a terhesség alatt felszívódott.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért mondták, hogy a tüdőben vagy az agyban jobb helyen lenne ez a valami. :(
Ez bármi lehet. Tulajdonképpen egy hangárnyékot látott az orvos ami nem odavaló. Egy ismerősömnek az uh a baba tüdejében talált hasonlót, de amikor megszületett nem volt ott semmi.
Ne aggódj, ez csak akkor fog kiderülni amikor megszületik a baba. Addig pedig jobb a nyugalom, neked és a babádnak is.
Még annyit, hogy hol voltál itt Magyarországon?
És otthon mind a 3. orvos látta ezt az elváltozást?
Nálatok nincs valami speciális genetikus UH, mint itt Magyarországon pl. az Istenhegyi?
Sokra megyek vele. Hétfőn megyek vissza megint ultrahangra, és ma telefonban azt mondta az orvos, hogy találtak valamit, és majd ultrahang után beszélünk erről, hogy nőtt e az a valami.
Amúgy nem azért jöttem ide, hogy beszólásokat kapjak, hanem hogy találjak valakit aki már eleve hallott ilyenről vagy átesett ilyenen. Több "értelmesebb lenne...." hozzászólást nem szeretnék, köszönöm.
szia!
Sajnálom!
Vannak a neten online nőgyógyászok. Én többnek is írnék a helyedben!
Pl:
[link] ano.hu/eletmod_kalauz/nogyogyasz_valaszol
De még van pár hely. Keress rá a nőgyógyász válaszol, vagy online nőgyógyász szavakra.
Hátha tudnak valami értelmeset.
Remélem semmi komoly.
Én is októberre várom a babámat, és holnap leszek 24 hetes.
DRukkolok Nektek!!!!
Sziasztok!
23 hetes kismama vagyok, és Spanyolországban élek a párommal. 2 hete hazajöttem Magyarországra látogatóba, és voltam ultrahangon is. Ott a doktor azt mondta, lát valamit az ultrahangon, valami van a baba gyomrában. És sok a magzatvizem. Az orvosi papíromra azt írta:
2mm-es echodus képlet a gyomorban
Visszajöttem Spanyolországba, itt azóta 3 doktor is látta, és senki sem tudja mi lehet!
Nagyon aggódom. Azt mondták olyan mintha valami tárgy lenne a gyomrában, de ez lehetetlen...
Ha valaki tudja hogy mi lehet ez, vagy esett át hasonlón, kérlek segítsetek nekem...
További ajánlott fórumok:
- 7 hónapos kisbabám remeg... mi lehet a baj?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?
- A vitatkozástól és kiabálástól lehet valami baja a kisbabámnak?
- Kislány vagy kisfiú: hányadik héttől lehet megtudni biztosra, hogy milyen nemű a kisbabám?
- Mit tegyek, hogy jó alvó legyen a kisbabám? Anyukák, van valami jó praktika?
- Lehet baja a kisbabám szemének, ha véletlenül belevakuztam?