Elképzelhető, hogy egy 8 hónapos baba remeg, mert nagyon akar valamit? Mi lehet ez? (tudásbázis)
Szia!
Az én fiam is most kezdte ezt, ő is nyolc hónapos. Néhány napja felállt, és orrvérzésig gyakorolja. Nos, mikor erőlködik, és nagyon aarja, akkor remeg bele a kis feje. Én is aggódom, és beszélni fogok a dokival.
Judy
A nagylányom nem remegett,neki a feje "esett le".5 hónapos korában kezdődött,mikor már megtudta tartani a fejét.Játék közben mindig bólogatott,mindig csak baloldara.Elvittük ideggyógyászhoz,aki nem hitt nekünk.Azt mondta van ilyen bólogatós epilepszia,de az nem teljesen ilyen és a gyerek is szépen fejlődik(ha epilepsziás lenne megállna a fejlődés).Ezzel letudta és leakart rázni minket,mivel nem hagytuk magunkat,ő mondta,hogy akkor vegyük fel kamerával,mikor csinálja és mutassuk meg neki.Megmutattuk úgyhogy elküldött minket MR vizsgálatra,hogy nincs-e agydaganata.Szerencsére negatív lett az erdmény.Aztán mentünk tovább a Beteshda gyermekkórházba,hogy kizárjuk az epilepsziát.Ott is azt mondták negatív egy 10perces vizsgálat után,ami engem egyáltalán nem nyugtatott meg,úgyhogy kértem beutalót a Heim Pál-ba és ott ráraktak egy 24 órás EEG-t.Na akkor nyugodtam meg,mikor az EEG rajta volt a lányom fején egész nap és éjjel is,ő végig biccentett és negatív lett az eredmény.De csak ekkor könnyebbültem meg.Azt mondták agyi éretlenség és egy éves korára kinövi,hát 10 hónapos korára kinőtte,de kellettek a vizsgálatok,hogy ezt idegileg kibírjuk ezt az időt.Mivel kínlódás volt minden napom,mert a gyereket is zavarta,mikor "leesett a feje",tehát sírt és így telt az egész napunk,minden nap.
Persze semmi nem ment könnyen akkor sem,mindent úgy kellett kiharcolni,de keménynek kell lenni és végig kell csinálni.
Persze, legjobb, ha orvos nézi meg, de minél előbb, főleg, ha eddig nem észlelték!
Reméljük nem lesz semmi különösebb gond!!!
Szorítok nekik!!
Az én kisfiam is remegett,olyan két hónapos korában.Kezeit remegtette,néha a lábát.Na meg a nyelvét is nyújtogatta.Dr.nő: nem akarlak megijeszteni,de ezzel a gyerekkel valami nincs rendben...MOndtam neki,mégis mondja el mire gondol.Nem volt hajlandó.Merthogy nem akar ijesztgetni..Ja! Ezzel tényleg "megnyugtatott".KOponyaultrahangra küldött.Mondjuk addigra én kikerestem a tünetek alapján,h. mire gondolt.Izgultunk is rendesen két hétig.Akkorra volt időpontunk.Szerencsére semmit nem találtak.(vízfejűségre tippelt)
Én is mindenképpen megmutatnám orvosnak!
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Hogyan lehet megnevelni egy nagyon rossz kutyát?
- Mi lehet a gond? Kisebb felfázás esetleg komolyabb? Elképzelhető hogy beképzelem?