7 éves Motorola C-261-es mobiltelefonomat nem tudom feltölteni. Mi lehet a baj? (tudásbázis kérdés)
épp' most beszéltek a rádióban a mobiltelefóniáról..a hét éves készüléket már megcsodálják...olyan gyors az előrelépés.
Váltani kell, még ha szokatlan is. Android a jövő.
szerintem.
(természetesen az IOS is befigyelhet)
illő tisztelettel szabadjon javasolnom: tedd el jó mélyen az íróasztalod fiókjába, és vásárolj egy friss, igen korszerű darabot.
sajnos ehhez a típushoz már nem lehet új akkumulátort(sem) beszerezni..
( legnda: egy magyar kereskedő megkérdezte a távolkeleti telefonexportőrt, miért nem szállít pótalkatrészeket a javításhoz?
-milyen javításhoz?
-hát ha valakinek elromlik...
-fél év alatt? mert mi itt Taiwanon félévenként cserélünk)
Szia Kedves KISFÜLES:)
Írtunk privit kérünk szépen van időd megnézheted.:)
Sziasztok
Nagyon szép napot kívánok nektek.Azt szeretném megkérdezni,hogy mi történhetett a telefonommal?Néhány napja,ha fel szeretném tölteni,azt írja ki,hogy az akku nem megfelelő.Meg lehet oldani,ezt a problémát házilag?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.További nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Örülök, hogy elveszik az iskolákban a mobiltelefont.
- Ha csak a Nokia és a Motorola mobiltelefonok közül választhatnál magadnak telefont melyiket választanád?Miért?
- Motorola Pebl U6 mobiltelefon. Érdemes venni?
- Nokia Asha 503 mobiltelefonról, hogyan tudok képet, videót feltölteni számítógépre?
- Milyen címletekkel lehet feltölteni a mobiltelefon egyenleget bankjegy automatáknál vagy egyéb feltöltő helyeken?