Ha csak a Nokia és a Motorola mobiltelefonok közül választhatnál magadnak telefont melyiket választanád?Miért? (tudásbázis kérdés)
Nekem Nokiával még bajom soha nem volt, pedig nem vagyok az az agyonvigyázom a telefonom típus. Sőt... Én kiállok a Nokia mellett.
Motorolám még soha nem volt, így arról nyilatkozni nme tudok.
Neked olyan van? Én azzal szemezek. 820 jobban tetszik, de eddig a levehető hátlapos telefonokat 2 hónap alatt eltörtem. Iphone 3gs és jelenlegi lumia 800 strapabíró.
920-tól csak azért félek, mert kicsit nagynak tűnik egy női kézbe. Másik bajom, de ezt túlélem, hogy piros színben nincs egyik t-s szolgáltatónál sem, függetlenül meg drága:(
WP8 telefon van a családban, de sajnos nem nokia, így sok program nem tölthető le rá, mert csak nokiára jelenik meg:(
Még nem cserélném le 800-at, egyelőre nem látom értelmét, csak szolgáltatót váltok...
Motorola
Mert anno nagy szerelem volt.♥
nokia
1 motorolával annyi bajom volt, mint 4 nokiával összesen, vagy még több... családtagoknál se vált be a motorola...
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Ha most választhatnátok, körmös, kozmetikus vagy fodrász szakmát választanátok?
- Motorola Pebl U6 mobiltelefon. Érdemes venni?
- 7 éves Motorola C-261-es mobiltelefonomat nem tudom feltölteni. Mi lehet a baj?