7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ugyanígy voltam én is, most gondoltam, hogy megjutalmazom magam 1 jó fodrászkodással -hát ezt nem kívánom senkinek.
Olyan szinten elkvrta a hajamat, hogy min. 1 év lesz mire lenő ez a fos fazon, de legalább drága volt... 😭
Hülye voltam, nem éri neg kockáztatni, és sok fodrász rohadtul leszarja, hogy mit kérsz. Mosolyog, bólogat, hogy oké, és közben azt csinál, amit akar. 🤮
A körmeimet körmös készíti el. Ehhez én béna vagyok, és igazából nem is akarom magamnak megcsinálni. Nem is kér sokat, 4.500-at fizetek borravalóval együtt, 3 és fél hetente járok kb. Géllakkozza és mindig valami szolíd, nem feltűnő színt tesz rá.
A hajamat fodrász vágja. Nagyon silány hajam van, de a színe nagyon szép. Barna, enyhe vörös beütéssel. Festetni nem szeretném addig, amíg meg nem jelennek az első ősz hajszálak...
Megtaláltam, így már érthető amit írtál.
a cím zavart meg, sorry
itt nálunk ez a címe
ZIEMLICH BESTE FREUNDE
huhh, én szeretettel válaszoltam Neked, mert kedvellek Téged.
Már az életrevalókra is rákerestem, erre Te ezt írod...
elszomorodtam.
Az Életrevalók egy híres film, sajnos érthetőbb példával nem szolgálhatok, mégsem írhatom az unokabátyámat 🙂 mert nincs.
Felőlem térdig érhet a szakáll, még csak egy vélemény róla, ugord át, könnyen felejthető.
főzős műsor, vagy életrevalók nekem semmit sem mondanak.
De látok jóképű fiatalokat, szép, ápolt szakállal.
Annak a rendben tartása is sok munka lehet.
Most nekem praktikus, egy kórház kényelme az nem az otthoni.
de viszket mint ha bolhás lennék, lehet, nem vagyok elég életrevaló?
Lehet, hogy praktikus. Én még nem lattam senkit, akit fiatalított volna a bajusz, szakáll.
Fut most egy főzős műsor, szándékosan nem írom ki, huszonéves szakállas srác negyvennek látszik. Ha nem írják ki a korát, el sem hiszem. Vagy az Életrevalók filmben látott borotválkozós jelenet...
Nekem sosem semmi a képemen, csak vastag bőr.
De volt egy balesetem, kórház, ott szoktam rá praktikussági okokból.
de nem szeretem, viszket.
Át tudom érezni 😂
Mai napig bennem van az érzés, mikor bement a fürdőbe apukám, és kijött egy idegen. Akkor persze nem volt vicces, most már jót mosolygunk rajta 😁
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?