Férfiak és a hajfestés? (beszélgetős fórum)
A viszonylag fiatal korom ellenére már igencsak szép számmal vannak ősz szálaim, mind a hajamban, mind a szakállamban. Gondolom ez örökletes dolog. De sosem gondoltam arra, hogy én befestessem a hajam. Nem egy férfias dolog. A természet ellen minek harcolni? Hosszú távon úgyis ő nyer :-))))
Ugyancsak nem fésülném jobbról balra és takargatnám, ha a kopaszodás jelei látszódnának rajtam. Egyszerűen vennék egy ,,nullás gépet" és teljesen kopaszra nyírnám magamnak és ezentúl úgy viselném.
Jahhh hát a pasik könnyebben megoldják,azt mikor vmi nem ugy sül el mint ahogy szerették vna....tarra vágják azt kész:D!
Még amikor lány voltam(nahhh az nem most volt:P)A dauer volt a divat,rövid fekete hajamat,szétégették,azt jó vörös lett....napokig csak sírni tudtam ha tükörbe néztem:)....
Ha fiatal a ffi ak még jól is áll neki....de idős korban...hmmmm....vicces:)
Az anyum bátyja,nézett ki egyszer viccesen,az asszonykája meg a lánya festette a haját,mahagónira,mivel maradt egy kevés,rábeszélték h had kenjék rá:):):)Mindig is jó nevelt voltam....de ezt nem bíram ki röhögés nélkül:)
Szerintem ők azt hiszik, hogy attól fiatalodnak meg... Pedig mint tudjuk, csak a nők öregszenek :( míg a ffiak sármosodnak :)
És egy-két ffinek kifejezetten jól áll az ősz, vagy őszes haj :)
gáz...
szerintem férfiatlan...
ők sármosak őszes hajjal, ellenben velünk :)
divatból meg buzis...
hát nekem ez a véleményem :)
Az attól függ:)
Vannak a fiatalok, akik divatból festik. Van amelyiknek jól áll és illik az egyéniségéhez.
Az idősebbeknek nem kellene, az szerintem borzasztó.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?