Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban? (beszélgetős fórum)
Lemosnám ásványvízzel a hajfestéket.
Az mindig van itthon.
De jó kérdés! :)))
Én simán kocsiba ülnék a festékes fejemmel, és átmennék a barátnőmhöz lemosni.
Rendőr sem állítana meg, az tuti.
Jesszus!
Ez szörnyű :(
És mi történt?Elintézték annyival,hogy "Elnézést kérünk"?
Anno volt egy eset,ami tönkre tett a hajamat.
Belvárosi fodrászüzletben épp blansolták(szőkítették) a hajam,és elromlott a melegvízet adó bojler.
A szomszédos kozmetikából kisadagokban mosták le a hajamról,persze sikertelenül ahhoz hogy egészséges maradhasson,hisz bő folyóvíz kellett volna.
Mivel ez télen volt,nem merte kockáztatni a hideg csapvizet a fodrász....
Mindenesetre tönkre ment egy időre....
Nekünk pont nem rég történt hasonló eset, csak nem hajat festettünk, hanem készültünk én munkába, a férjem a fogorvoshoz a fiam pedig valahová és persze mindezt 40 fokban. Mentem tusolni és nem folyt a víz. A 3. szomszédunknál volt vízszerelés és nem szóltak, hogy elzárják a vizet. Átmentem és beszéltem velük, hogy ez nem OK. Előre kellett volna szólni. Azt mondták mindjárt lesz víz, de azt nem mondták meg, hogy mikor, így a férjem átment és szólt nekik, hogy azonnal nyissák ki a vizet, szóljanak a házban lakóknak, és várják meg, amíg elkészülünk. Természetesen siettünk, időre mentünk. Kb. fél óra alatt lezavartuk a tusolást és egyebeket és vettünk vizet, mert ki tudja meddig nem lesz, majd szóltunk, hogy mehet az elzárás.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, amikor nem maradhat nyitva a víz addig, amíg nem vettük annyit, amire szükségünk lehet. Ha valaki a csőtörés miatt beázott, stb. annak már úgy is mindegy, nem kell kiszúrni mindenkivel.
:D
Tényleg,a benzinkút mindig nyitva van!
Ez eszembe se jutott.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
...fogjatok le nem bírom...:DDDDDDDd
A következő a haditerv:
1.mérgelődés
2.törülközővel habeltávolítás
3.konty + baseball sapi
4.közeli bolt + ásványvíz
4/b:Amennyiben nincs nyitva bolt:
benzinkút + valami víz (ásvány vagy deszt)
5.hajöblítés
6.mérgelődés kiterjesztése a felelősök felmenőire is
7.süti az idegeknek
8.telefonálás a barátoknak és/vagy facebook
(ok,hoxa is szóbajön)
9.akinek van pasija,az este folyamán feltétlenül ezzel traktálni + csoki és szex is
10.melóhelyen is kidumálni + kollégákkal inni vmit meló után a történtek miatt
Na.Kész.Asszem...:/
Vert kút. :DDDDDDD
Fúrt kútnak hívják. :)
További ajánlott fórumok:
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?
- Közvetlen hajfestés után samponnal kell hajat mosni, vagy elég a víz és a dobozban lévő kondicionáló?