5 hónap alatt hogyan fogyhatok le 10kg-ot? (beszélgetés)
Teljesen igazad van. Ennyi idő alatt ilyen sokat fogyni nulla mozgással ... lehetetlennek tartom. Maximum valaki, aki jóval 100 kg felettről kezdi.
Az egészséges fogyás heti 1 kg körül van.
BRITNEY SPEARS: olyan képed nincs, ami nem abból áll, hogy az arcod rá van montírozva egy idegen testre?:)
Én 2,5 hónap alatt fogytam 13 kg. Szimpla kalóriaszámolással. És tényleg én sem éheztem soha, és mindent ettem amit akartam. De keményen beszámoltam mindent a napi kalóriamennyiségbe.
Persze ez attól is függ, mennyiről indulsz.
Kitartást!
Kevesebb kaja, ami nagy része gyümi + zöldség! Most betegeskedem, de ha oké vagyok, akkor délig általában csak gyümit eszem!
Némi mozgás....
Én most fogytam 2,5 hónap alatt 6 kilót, úgyhogy bőven meg lehet csinálni 5 hónap alatt a -10-et!:)
Én 15 óra után általában csak vizet iszom már.... És amúgy is csak vizet, semmi cukros lötty!
Én 3 hónap alatt fogytam 30 kilót..ugyhogy lehetséges.90 kiló voltam..ma 50 vagyok.Az első 3 hónapban 30 kilót fogytam,a többi 10-et mát nemtudom,akkor már nem figyeltem az időt.Én dietetikushoz jártam,muszáj volt lefogynom a borzasztó magas koleszterin szintem miatt.Az ő tanácsára étkeztem:
Semmi sült,semmi lisztes,semmi cukor!!!
Én egy igazi zabálógép voltam..mostmár 2 éve tartom a súlyom és teljesen sikerült áttérnem erre az étkezési formára.Teljesen egészséges vagyok és szuperul érzem magam!
Sokan kérdezték már itt,hogy nem volt e tul hirtelen a fogyás.
A válaszom:NEM!!!
EGYETLEN EGYSZER SEM ÉHEZTEM A DIÉTA SORÁN!!!!!!!!!!!!!!!
És nem lúg a bőröm,pedig nem tornáztam.Igaz a melóhelyen fizikai munkát csinálok,elég megerőltető..és itthon is állandóan teszek-veszek...
Tehát,ha nekem sikerült,neked is fog!!!!
Borzasztó nagy akaraterő és kitartás szükséges hozzá!
Én egyetlen egyszer sem csábultam el az inyenc falatoktól.És ma már igy étkezem,nem is enném meg többé a szalonnát,kolbászt..de még a csokit sem!Csak a diabetikus édességet eszem!
SOK SIKERT!
Andi
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatokat kernek: Ha du. 4 utan nem eszek szerintetek mennyit fogyhatok (/ honap)?
- 40 nap alatt lefogyhatok 5 kilót 1000 kalóriás étrenddel?
- Minden nap Norbi kick-box edzését ha végigcsinálom, és heti 3szor futok. mennyi idő alatt fogyhatok kb. 15 kg? Valaki fogyott vele?
- Ha lecsökkentem a napi energiabevitelt 500kcal-ra, 2 hét alatt mennyit fogyhatok?
- Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok?
- Ha 4 hónapig 1300 kcal alatt eszek, egészségesen, napi sporttal, akkor mennyit fogyhatok? (167 cm, 80 kg)