Mennyi idő alatt, mennyit fogyhatok az Atkins-el, ha mellette mindennap 30-40percet görkorcsolnyázok? (tudásbázis)
Az attól is függ, hogy mennyire szigorúan tartod a diétát, én mondjuk azért sem sportoltam az elején, mert nem lett volna rá erőm, mikor már eljártam spiningre normálisabban ettem. De az elején minden este korgó hassal feküdtem le.
Úgy, hogy mozogsz mellette, talán nem is kell annyira koplalnod :)
Ezek szerint nekem csak több megy le ha mellette sportolok is... napi szinten
nem?!
kb. én is így indultam neki és két hónapig még nem is tornáztam mellé
úgy hat hét alatt lement 8 kiló, akkor már nem is néztem annyira a mérleget, a fogyi kezdetétől négy hónapra már 53 kg voltam
kb.160cm
66kiló
Mindegy milyen mozgást választasz ,ha az rerndszeres,és hetente legalább 4x 1 óra .Az atkins egy nagyon bonyolult ,számolgatós főzős rendszer,nem sokan tudják szabályosan betartani az első szakaszt,sokan csak hiszik,hogy meg van.
Ha a korrekt első fázist megcsinálod két hétre 4-6 kiló tiszta fogyást számolhatsz.De ez alapsúly függő.Tudni kéne hozzá mennyi súlyból milyen magaságból indulsz ki.
Köszönöm Szépen :)
Majd tájékoztatót is adok az eredményről :P Hátha esetleg olyan emberek is kedvet kapnak,akik eddig teljesen ellene voltak ennek a diétának :) Mert szerintem ez nagyon jóÓó. Nekem eddig ez volt a leghatásosabb :)
Május harmincig szerintem lemegy rólad a tíz kiló, ha a görkorizást, tehát a mozgást rendszeresen csinálod.
Nézd, én pl tavaly télen, karácsony után ugye, elkezdtem az Atkinst csinálni, két hét alatt közel öt kilót fogytam. Semmi extra mozgás nem volt, azon túl hogy akkor mondjuk épp fizikai munkát végeztem.
Szóval a sikered garantált, és csináld bátran:)
Köszi a választ. De mégis mennyit fogyok én így? Meg tulajdonképpen én 10kilótol szeretnék megszabadulni május 30.-ig. Mert megyünk el strandolni meg ilyenek... És hát még se szeretném magam kellemetlenül érezni :) Szerintetek addigra lemegy ez a 10kiló???
Egyébként még annyit szeretnék neked mondani, hogy ne foglalkozz azzal,hogy mások mit gondolnak :) A lényeg,h magadnak jót akarsz és csak ez számít szerintem és nem az, hogy másoknak mi a véleménye.
Szerintem klasszul csinálod, hogy ilyen átmozgató sportot választottál mellé! Amúgy igaza van Erikának, mindenféle célzott mozgás nélkül lehet eredményt produkálni,viszont saját tapasztalatból tudom, hogy a sport szükséges - a bőröd állapotának megőrzése (nekem lettek striáim, hirtelen fogytam) és az izmaid tónusosságának megléte miatt.
Ehhez elég tornázni is, de ha tudnék korizni és nem válnék korizó vemhes bálna képében közröhej tárgyává, tuti nyomnám én is :)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatokat kernek: Ha du. 4 utan nem eszek szerintetek mennyit fogyhatok (/ honap)?
- Egyedül meg lehet tanulni görkorcsolyázni?Vagy keressek oktatót?
- Minden nap Norbi kick-box edzését ha végigcsinálom, és heti 3szor futok. mennyi idő alatt fogyhatok kb. 15 kg? Valaki fogyott vele?
- Mennyit fogyhatok így?
- Ha lecsökkentem a napi energiabevitelt 500kcal-ra, 2 hét alatt mennyit fogyhatok?
- Korcsolya vagy görkorcsolya - melyiket jobb először megtanulni?