Korcsolya vagy görkorcsolya - melyiket jobb először megtanulni? (tudásbázis)
en elobb jegkoriztam, 4-5 eves koromban, utana a gorkorit az egysorost,tanulnom kellett.
nekem sokkal konnyebb a jegkori
Én az istennek nem tudok megtanulni görkorizni, halálfélelmem van rajta :D! Bár az a baj, h senki nem mutatta, magyarázta el h kell, mindenre magamtól kell rájönnöm...
Szal a kérdésedre válaszolva: jégkorizni tanulj meg előbb. Nem lehet akkorát esni felöltözve a jégen, mint jó időben a betonra. És akkor már biztosan jobban, könnyebben fog menni a görkorizás is. Nekem a jégkorcsolya első alkalommal is jobban ment, mint a görkori, hamar belejöttem, utóbbival meg mondom még mindig szenvedek.... :(((
Spartan görkorit ismeri valaki?
milyen minőség?
szia!
én görkorcsolya párti vagyok. Én annyira szeretek görkorcsolyázni, hogy mind a két lányomnak "kötelező" volt megtanulni. A nagyobbikkal végigjátszottuk az összes játékboltban kapható modellt, de nem ért semmit, nem tudott megtanulni. A kisebbik a 2. ( ! ) szülinapjára kapott egy soros állítható márkás görkorcsolyát. A nappaliban pillanatok alatt megtanult foteltól fotelig gurulni. 1 hét után az utcán is szépen állt a lábán. 4 évig tudta használni az állítható korcsolyát. Nagyon biztonságosan megtanulta. Bármilyen hideg van, ha nem vizes az út - tud menni vele. Később ( 6-7 évesen ) elvittem korcsolyázni tanulni. Azt mondta az oktató, hogy mondjam , hogy nem igaz, hogy soha nem volt a lábán még korcsolya!:)
Én is felnőtt fejjel tanultam meg pillanatok alatt korcsolyázni a görkoris múltammal.
szóval én a görkorira szavazok - jobban kihasználható
szia.
ha jégpálya csak 1 hónapig van a közeletekben, akkor értelemszerűen görkori kellene. de arra figyelj, hogy olyan helyen menjen a görkorival, ahol sima a beton!!!!! és bukó legyen rajta!
sok sikert!
6 éves gyereknek melyiket jobb először megtanulni?
Hogyan lesz könnyebb?
Eddig kétszer volt kori a gyerkőc lábán, lassan óvakodott körbe a pályán, belém kapaszkodva, de tetszett neki. Viszont nem tudom hogy korit vagy göri vegyek neki? Mert koripálya csak 1 hónapig van a közelünkben, utána nem tudom vinni.
További ajánlott fórumok:
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?
- Szeretnél megtanulni vakon /szakszerűen gépelni?
- Hogyan lehet egyszerűen (könnyen) megtanulni meditálni?
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Hogyan tudnék megtanulni spórolni?
- Gyorsírást hogy és miből tudok itthon megtanulni? Van olyan oldal, ahol ezt tanítják?