2013. szeptember - ez lesz a mi hónapunk :) (beszélgetés)
Ne add fel, igaz mindig van valami ami miatt csúszik a program.. de feladni soha nem szabad.
Én időközben haza értem, a nénim meg halt akit ápóltam, most új családra várok,ja és sikeresen megjött most 4.-én. 2. nap azt hittem már elvérzek annyira durván megjött.
Sziasztok!
Reggel kíváncsiságból csináltam egy terhességi tesztet. Negatív lett. Tudtam, hogy az lesz mégis csalódott vagyok.
óóó, az sem jó :(
én pont ma vagyok 15. napon. ideális esetben a napokban kellett volna együtt lennünk... de ugye nem :/
HOva lettetek lányok?
Nekem azóta se semmi, 13.-a óta késik. Bár abszolút nem csodálkozom, szét vet az ideg..
le kell írjam:
nézelődők játékokat a gyerekeknek. Mukimnak, unokatesóktak. kínai oldalon, mert lehet 2 hónap, mire megjön, tehát lassan aktuális megrendelni a karácsonyit... kinéztem egy logikai játékot 2,60 dollárért (ok, itt még jön rá szállítás, bár nagyon sok dolognak ingyenes a szállítása)... pontosan ugyanaz a játék a fakopáncsnál 4990 ft :o
8. napja semmi.. :D úgy tünik ebbek a hónapban nagyon nem akarja a szervezetem azt a clostylt..
Persze igaz sík ideg vagyok.
meddig reménykedjünk? mikor tesztelsz?
én a hétvégén leginkább "alkottam". kicsit feltöltöttem a készletemet és a Meska boltomat :)
Sziasztok!
Jól eltűnt mindenki a 4 nap alatt.
Kinél mi újság van?
Én 18-ára vártam, de még nem jött meg egyenlőre.
sajna én legtöbbször így fogom ki a nyaralásokat:(
a kislány mióta megvan 1 nyaraláson sem tudta vele pancsizni:(
ó, sajnálom :/
én az ilyeneket mindig meúszom... egyszerűen nyaralás után megyek gyógyszerért :D
de miért kellene a parton ülni csak azért, mert megvan?
Sziasztok:)
Nekem mára 4 nap barnázás után megjött a mensim így indulhat az új hónap ami a mi hónapunk lesz annak kell lennie:)
A szomorú az hogy emiatt a sok barna miatt későn jött meg ahhoz hogy nyaralás alatt ne legyen meg így egész nyaralás alatt ülhetek majd a parton:( Holnap hajnalban indulunk
További ajánlott fórumok:
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- 2010 szeptemberében bölcsis lesz a gyerekem.
- Május 9-én született lányom évvesztes lesz, vagy mehet suliba szeptemberben?
- 2011 szeptembertől elsős lesz a gyermekem
- Ti tennétek a salátára szeptemberben lejárt ecetet? Most találtam a polcon, még fel sincs bontva. Nem lesz tőle bajunk?
- Igaz az, hogy szeptembertől ingyenes lesz az óvodai étkezés?