Igaz az, hogy szeptembertől ingyenes lesz az óvodai étkezés? (tudásbázis kérdés)
328/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet 5. számú melléklete szerinti adatartalmú nyilatkozat tétel szükséges. www.ujpestibolcsik.hu/dokumentumok/jovedelemnyilatkozat.doc
Lehetnek olyanok (ovodás bölcsödés) akik nem étkeznek majd ingyenesen.
Visszaélés? na az tuti lesz, csak azzal nem számol senki, hogy egyre jobban futtatják össze a szálakat, ellenőríznek, az egyéb ellátásokat is már vizsgálják, hogy logikailag nem üti-e egyik a másikat. Amikor meg bünti lesz, majd csodálkoznak, meg jön a: " ja hát mindenki ezt csinálja" szöveg, meg nem tudtam, meg azt mondták így írjam.
Persze ez is rajta van a nyilatkozaton: "Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a közölt adatok a valóságnak megfelelnek. A térítési díj megállapításához szükséges jövedelmet igazoló bizonylatokat egyidejűleg csatoltam. Hozzájárulok a kérelemben szereplő adatoknak az eljárás során történő felhasználásához."
az ingyenes étkezésre jogosító papírokat az ovi szokta bekérni, mikor az étkezést megigényled tanév elején
szerintem érdeklődj erről pontosan az óvodátokban!
Ha részesülsz rendszeres gyermekvédelmi támogatásban, akkor eleve ingyenes az étkezés. Ha nem, akkor az önkorm-nál kérdezd meg, jár-e Nektek ez
nem tervezet
2015 szeptemberétől hatályos törvénymódosítás
Nekem nem gond, miért lenne az.
Szabad országban élünk, nemde? :)
Ne olvass, ha mégse vagy kíváncsi!
Szép napot! ☼
Hibás gondolat.
Utána olvasok, utána járok a dolgaimnak.
Neked mi is a problémád?
Hogy ingyen akarod etetni a gyermeked az oviban, de dunsztod nincs, hogyan lehetne.
Talán olvasnál többet, és kevesebbet ítélkeznél, előbbre jutnál.
Bocs!
Nem vezettem félre.
Amit meg te írtál, az egy feltétel, aminek nem mindenki felel meg, ergo csak bizonyos embereknek lesz ingyenes, vagyis 100% kedvezményes.
További ajánlott fórumok:
- Óvodai évkezdés is csak szeptembertől?
- Gondok az óvodai étkezéssel, mit tegyek? Hogy segítsek?
- Mennyi most az óvodai étkezés díja?
- 2017-ben az ingyenes bölcsődei, óvodai étkezés igénybevételéhez mennyi a jövedelmi értékhatár?
- Mikor jár az óvódai ingyenes étkeztetés?
- Kinek jár ingyenes étkezés az iskolában?