Mennyi most az óvodai étkezés díja? (tudásbázis)
Gondolom a fiad és a menyed is egészséges életerős ember.
El tudják tartani egyszem gyereküket.
Költsétek magatokra a pluszt, a férjednek sem azért kellene nyugdíj mellett dolgoznia, hogy a felnőtt gyereketeket támogassátok.
A fiad váltson munkahelyet, ha nem találja megfelelőnek a fizetését.
Igazából nincs szükségük rá, csak a nyugdíj mellett férjem dolgozik, és teszünk félre rendesen, ezért jutott eszembe.
Egyetlen gyerek, ő örököl mindent, csak most ezt kitaláltam. Férj meg azt mondja, hadd tanuljanak már spórolni, bánni a pénzzel.
És én nagyon keveslem a fiam fizetését, jogot végzett és 12 éve van a munkahelyen, s nem éri el fizetése a 400 ezret.
Még mindig??
Mondjuk jobb lett volna csak úgy odaadni nekik. De akkor nagy szerelem volt a törpespicc.:((
Vegyetek egy menő fajtájú kutyát. Az nem kevés pénz.
:D
Értelek, de ha ilyen kevés összegről van szó, tárgytalan.
Na, majd az apjától megkérdezem, ha ketten leszünk.
Óvodás gyerek, gondolom csoportonként nem változik. Nálatok nagyol olcsó az óvodai étkeztetés.
Gondolkoztam, miben segítsük a gyerekeket, de ez a 750ft-tal sem nagy összeg.
Majd talán a gázszámlájuk fizetésére.
Vagy én akartam, hogy bizonyos összeggel nyissunk a gyereknek egy takarékkönyvet, de azt férj nem akarja.:((
Köszi. Ez kedvezmény nélkül, gondolom. Remélem, hogy egységes, én Debrecenből kérdezem.
Ez nem sok akkor.:))
További ajánlott fórumok:
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Gondok az óvodai étkezéssel, mit tegyek? Hogy segítsek?
- Igaz az, hogy szeptembertől ingyenes lesz az óvodai étkezés?
- Hogy megy mostanában az óvodai beíratás?
- Óvodai ballagásra mit "szokás" mostanában adni?
- 2017-ben az ingyenes bölcsődei, óvodai étkezés igénybevételéhez mennyi a jövedelmi értékhatár?