Óvodai ballagásra mit "szokás" mostanában adni? (tudásbázis)
ne már! ovis ballagásra ajándék? mire fel? azért mert sikeresen elvégezte, és nem bukott meg gyurmából? :)
Nálunk is évzáróval egybe kötött ballagás van, van szülő, aki vacsorát szervez étteremben :D De a többség semmit nem ad/szervez, minek?! Az oviban kapnak egy kis tarisznyát benne egy fényképpel és slusz
Köszönöm szépen mindenkinek.
Annak is, aki ötletet adott, annak is aki inkább lebeszél a vásárlásról.
További szép estét nektek.
Nálunk évzáróval egybekötött ballagás lesz.
Én nem csinálok ügyet belőle, korai lenne már most elkezdeni a felhajtást!
Csak mi szülők leszünk, nagymamák nélkül. Feleslegesnek tartom, hogy 15 perces rendezvény miatt 80km-t utazzanak.
Kislányomnak lesz szép ruha, kopogós cipő:), cuki virágcsokor. Nálunk ennyiben fog kimerülni a ballagás.
A nagyobbik fiamnak most hétvégén lesz az ovis ballagása. Jönnek a nagyszülők, de mondtam nekik, hogy semmi felhajtás, ne hozzanak semmit. Megnézzük a műsort és kész.
Viszont, hogyha mindenképpen szeretnél venni valamit, akkor érdemes iskolai dolgokat venni. Színes ceruza, filc, gyurma, tolltartó (csak akkor, hogyha a gyereknek is tetszetős), stb.
Szülőként én viszek egy pici csokrot.
Segítséget szeretnék Tőletek kérni, mit "szokás" mostanában adni egy ilyen alkalomra. Semmi drága dologra nem gondolok, csak amit el lehetne mégis tenni, talán nem veszik el egy hónap alatt.
Biztos sokan vannak közöttetek, akik már túl vannak ezek az eseményen, segítsetek egy nagymamának.
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Hogy megy mostanában az óvodai beíratás?
- Ajándékötletek óvódai ballagásra?
- Sziasztok! Tudtok vmi maradandó szép ajándék ötletet búcsúzó ovódai ballagásra az óvónőknek? Köszönöm ha válaszoltok!
- Óvodai ballagásra készítenék videót az óvónőnek. Milyen zenét ajánlanátok?
- Ajándék ötleteket kérnék óvodai ballagásra (gyereknek)