Sziasztok! Tudtok vmi maradandó szép ajándék ötletet búcsúzó ovódai ballagásra az óvónőknek? Köszönöm ha válaszoltok! (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan szöveget amit a szülő mondhatna el az ovis ballagáson a gyerekek és a szülők nevében az óvónéninek?
Szia!
A nagyfiam ballagására én egy kis videót készítettem.Kértem minden szülőtől családi fotót,amin rajt vannak a szülők is,ovódai szereplésen van eseményen készült fotót és olyat is amin csak a gyerkőc van.A képek alatt az ovónénik kedvenc zenéje szólt.Kiírtam lemezre.Nyomtatunk hozzá borítót is amin szintén rajt volt a ballagók fényképe és az ovónénik is és egy kis versike. Ballagás utáni este csak egy sms-t kaptam az ovónénitől amiben azt írta,hogy ilyen megható ajándékot a 20 éves pályafutása alatt még nem kapott. A program amivel ezt meg lehet csinálni az alapból rajt van minden számítógépen.Ha tudok valamiben segíteni akkor szólj!
Egyébként ismét aktuális lesz nálam is a dolog,mert a kicsi fiam most fog ballagni az oviból. A rajzos-fényképes ötlet nekem nagyon tetszik.Lehet,hogy fel fogom használni.A padlóvázás is nagyon jó,de nálunk az ovónéni kikötése,hogy ő "csak" Zsolnayt szeret (kicsit ki is vagyok akadva!!! na mindegy ez már más téma lenne :))) és abból a padlóváza kicsit húzós lenne!!
További ajánlott fórumok:
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- Közös időtöltés gyerekekkel, unokákkal! Gyűjtsük a maradandó emlékeket!
- Mit vegyek ballagásra?
- Mi a véleményetek az óvodás ballagásról?