Ajándék ötleteket kérnék óvodai ballagásra (gyereknek) (tudásbázis)
Az ajándékozást én itt az óvodao ballagásra értettem :D Természetesen mi is szoktunk ajándékozni a szokásos alkalmakra, de az óvodai ballagás nem tartozott ezek közé. Persze, változnak az idők, én kezdek lemaradni :(((
Még egy ötlet: Nem lehet megkérdezni a gyereket / gyerekeket erről?! Szerintem pofonegyszerű ötlettel állnának elő, és mindannyiunkat felülmúlnának :)))
Igen, a hajokazas nekem is eszembe jutott.
Bar en nem ellenzem az ajandekozast. Mi a gyerekeinknek szoktunk "ajandekot " venni, de nem feltetlenul akkor, amikor alkalom van. Amellett elmenyekben is van reszuk boven.
Most elsosorban azert gondoltam ajandekra, mert nekunk 2 kisgyerekunk van, es az emlitett kisfiunak is van testvere, igy nem tudom hogyan kivitelezzem, hogy 4 gyereket bevallaljak, mert sokszor az en gyerekeim is 2-en 3 fele mennek :) de megoldjuk :)
Ha mindene meg van már, akkor vidd el egy sétarepülésre, lovagolni, esetleg adrenalinpark, persze a gyerekeknek valóba.
Kölyökhajó,vidámpark...nem tudom mennyit szánnátok rá. (persze nem is tartozik ide ) Játszóház, ahol szinte az egész napját átugrálhatja.
a hétvégén nagyon jó programok lesznek a Hajógyári szigeten.
óvodai ballagás???? fagyi. vagy vidd el az állatkertbe. magadat add.
mit kap majd az érettségire? házat?
sosem fogom megérteni, hogy ez mire jó? :(
További ajánlott fórumok:
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺
- Ajándék gimis ballagásra
- Ötleteket szeretnék... Doktoravatásra fiatal férfinak milyen ajándékot vigyek?
- Szerintetek a keresztgyereknek meddig illik ajándékot adni ?
- Keresztfiunknak kistesója született. Milyen értékben illik ezután ajándékozni a két gyereknek?