2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem? (beszélgetés)
Szia!
Hajrá, hajrá ;-)
Sziasztok!
Csak beqkkantottam..Sajna a nyaram nem telt jól sem a mozgás,sem a diéta terén..Deeee!!!!Megint neki lódulok!!Összekapom magam,átgondolom megint a számomra megfelelő étkezést és belevágok ÚJRA!!
MUSZÁJ megtennem magamért!!
Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki... Remélem azért haladgattok a nyári strandforma felé :-)
Nehéz visszaállni, de megéri :) Majd nyáron meglátod :)
Túl szép eredménynek tűnik nekem, így a telefonomon kívül kellene valami más mérőeszköz :)
7km-35 perc alatt??? Ez igen. Ennyi idő alatt futom a két kilómétert.
A hétvégén-azaz szombaton adtam magamnak egy kis kimenőt, kaja ügyileg. Rögtön felugrott 2,5 kiló.
Persze ész nélkül tömtem magamba mindent, de ezt azért nem gondoltam. Most vissza fogom magam.Remélem gyorsan megszabadulok a "nasi" zsírtól.
Sziasztok!
Ma megint futottunk! 35 perc 7 km, érdekes. Kezdem azt hinni, hogy valamit nem mér jól a telefonom.. Túl szép ez az eredmény :-D
Igen :D A férjem egyébként gyorsabban fut, mint én normál esetben. Mert ő inkább rövid távokat tud futni a térde miatt, én viszont a hosszabb távokra vagyok berendezkedve :D Így tartalékolok.. De most úgy jó volt együtt :) Megpróbálom máskor is rávenni.. Most csak a verseny miatt fut :D
ÓÓÓ.. Mahal.. Ez olyan jó szám... Több, mint 100 km :D Annyira ügyik vagytok, de főleg TE :D
Férjjel futni??ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,de jóóóó!!:)
Az én férjem nem egy sportoló,bár a gyerekeinkkel sokat focizunk,kirándulunk,ha lehet,de nála ennyi a mozgás.Bár meg is értem,mert ideje se lenne.
A március hónap szuper lett futásügyileg.:))101,6km-t hoztam össze!!:))
Tegnap is volt egy szuper 7,7-es távunk,amit borzasztóan élveztem.Az elején fújtattam,lihegtem,köhögés jött rám,szóval minden bajom volt,de kb. a 4-5. km után "rám jött" a futás.:))Annyira mentem volna még,de a futótársamnak mennie kellett haza,így megalkudtunk ezzel a 7,7-kével.:)Érzem,hogy visszatér belém a futás szeretete/élvezete.:))
Sziasztok!
Tegnap futottam a férjemmel :D Igaz nem sokat, mert kicsit be van állva a lábam. 6 km-t sikerült megtennünk, de az az enyhe fájdalom már meg se kottyant :D
Lányok nagyon jól esik,hogy biztattok.:)De akkor is dühít,hogy stagnálok.
Mi is futottunk tegnap egy 10-est,+ megyünk ma is.És(bár tudom,hogy éssel nem kezdünk mondatot:)),ha ma is meg lesz a 10-es körünk,akkor ebben a hónapban összejön újra a 100.:)A futótársamnak csak 2km hiányzik a 100-hoz,mert ő egyszer elment nélkülem futni,mikor ramatyul voltam,ő poénkodott is tegnap,hogy elég lesz 2-őt futni holnap.NANEEEEM!!!:))
Mahal- ne add fel sikerülni fog. Nekem sem mozdult a mérleg majdnem 3 hétig azután elindult.
Most nem merek ráállni mert félek, hogy megint magasabb. Majd egy pár nap múlva.
Szerintem neked jóval izmosabb a tested és ezért nem látod a fogyást. Centiben biztos alakulsz.
Kata- a kinti futásnál, sétánál , nincs is jobb. Tegnap is gyönyörű napsütéses idő volt.
Eléggé el vagyok kenődve..Nem mozdul még most sem a mérleg..
Kitartó vagyok,mert még annyira szeretnék fogyni,de így nyárra megint nem lesz meg az "álomalakom"..
6??Csak ismételni tudom magam:DE ÜGYI VAGY!!!!:)
Ilyet ne is mondj.. A kitartó munka meghozza a várt eredményt... Te pedig tudsz kitartó lenni :-D
6 körül van, illetve próbálok tenni érte, hogy inkább kevesebb legyen :-D
Jajjjjj Helga!!!75????Jujjj de jóóóóó!!!!!:))))
Én úgy érzem már nem fogom ezt a számot látni a mérlegemen..:(Valamiért nem akar mozdulni a szám a mérlegemen,pedig ezerrel figyelek a kajákra,plusz futok amikor tudok..Szombaton is egy hihetetlenül jó 10km-t hagytunk a futótársammal magunk mögött.:)Pedig még mindig köhögök eléggé,egyszer meg is kellett állnom,mert szinte rázott a köhögőroham,de úgy éreztem muszáj már mennem futni,még így göthösen is,mert annyira kívántam..:)
Kata 6perc az szuper idő!!Mi 7körül futunk,de néha már 7alatt van az időnk.:)
Szia!
Magunkhoz mérten "kell" jó időt elérnünk :)
Tegnap pont voltunk futni :) Jó volt, bár semmi kedvem nem volt elindulni.. Idei első szabadtéri futásom :) és ilyenkor értem meg magam, hogy miért szeretek kint futni :) A férjemmel nem is szoktunk együtt futni, mert ő általában keveset fut, gyorsabban, mint én. Az én időm sem rossz, azt gondolom. 6 perc alatt szoktam lenni, de mivel és hosszú távokat szoktam futni, szerintem kicsit tartalékolok és a végén szoktam egy brutál nagy gyorsulást nyomni :D
Kata -gondolom az élmezőnyben végeztek?
Nálunk is rengetegen szoktak futni.
Bár az én családom csak a 3,5-ön szokott indulni. Pontosabban a fiúk , mi lányok pedig szurkolunk.
Mahal, Gitka- nálatok mi újság?
Sziasztok!
Imádom ezt a napsütést, az embernek még az életkedve is megjön :D
Tegnap jelentkeztünk a férjemmel az áprilisi Vivicittára :) Igaz én félmaratont akartam futni, de most csak 7 km lesz :) Azt gondoltam ennyi elég most nekem :D Aztán még messze az év vége és fogok én még félmaratont futni :D
Hogy haladtok csajok?
Nálunk igen szélsőséges volt a mai nap is. Reggel kellemes tavaszi idő még a nap is kisütött, aztán délután szél fújt de igen erősen.
Annyi azonban biztos, hogy a fránya mérlegen megvillant a 75.... Micsoda öröm és boldogság.
Az eső esett és fújt a szél, de bruál módon.. Annyira gáz ez az idő..
Nagyon durva, hogy ilyen időben is elmentetek futni :D
Na esett felétek hó?
Felénk minimális eső volt csak,meg borzalmas vihar ,bár az még most is van.
De azért futottunk!! :))
Szombaton 7,7-et , tegnap meg 7-et mertünk.Vasárnap szinte félelmetes volt,ahogy a szél erejét láttuk/hallottuk.Egyszer azt hittük,hogy még az eső is elkezdett esni,olyan dübörgést hallottunk.Az égen a felhők,szinte futottak velünk együtt.Az egyik tetőről még azt is láttuk/hallottuk,hogy a szél megkezdte a cserepet .Így 7km után úgy döntöttünk,hogy ennyit mára,majd holnap(vagyis ma) folytatjuk tovább.:)
Köszi Gitka!
Így kellene csak nem mindig megy.
Kata- te ha jól tudom nem a hegyekben laksz. Vagy igen? Mert arra tényleg mondták a havat.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!