Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma reggel merlegeles volt..hat jo lett volna valamivel tobb, de -1,2 lett.
Azt hiszem megis ujrakezdem a Dukan-t, legalabb kapok egy kis lenduletet :)
Szia Ditta!, Bocs nem láttam, hogy írtál :(, pont gondolkoztam, hogy kihal a fórum...:(
Én elsődlegesen 70 alá szeretnék végre kerülni, a nagy álom 55 kg, de már 60-65-tel nagyon boldog leszek... Ma reggel 77.1, ez -2.3 kg 10 nap alatt, messze még a vége
Köszönöm szépen!
ott fogsz hamar eltelnek a napok és fogynak a kilók:)
Szia!
Gratulálok csak így tovább:)
63,7 haladok lejjebb lassan de biztosan:)
Sziasztok!
Ki hogy halad, én is eltűntem, mert sajna a hétvégén párom szülinapja bekavart. Mindenesetre az első hét eredménye -1.9 kg, azt hiszem ez azért jó :)
Sziasztok!
Kicsit eltűntem
Hétvégén siófokon voltunk párommal kicsit feltöltődni,áá azok a fincsi kajkok amik ott voltak de ügyike voltam mert megálltam nem ettem fagyit se hamburgert meg ilyeneket pénteken és szombaton ,de vasárnap picikét csaltam.3 szelet pirítós édesítőszeres eperlekvárral ,1 kistányér gyümölcs leves és mikor hazaértünk becsusszant egy kicsike marcipán nah azt nem kellett volna....de annak örülök hogy ma visszaálltam a régi diétás kerékvágásba és nem esik nehezemre folytatni
Szombat van vagy mi a szösz :)
Takaritas, fozes, bevasarlas stb.
Egyebkent tartom, rengeteget iszok, enni sokszor keveset tovabbra is. Merlegre (megfogadtam) nem alltam es nem is allok csak szerdan :)
De jó neked!!!
Én még mindig várok a hazai dinnyére... :)
További ajánlott fórumok:
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- 2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem?
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(