2 negativ terhességi tesztnél lehetek terhes? 3 hete nem jött meg! (beszélgetés)
Hát a 2 teszt mikor lett pozitív, ovu után mennyivel?
Nagy a valószínűsége hogy meg történt a fogantatás de nem tapadt meg, nem maradt meg.
Ez elég gyakori és azok akik nem tesztelnek ilyen korán nem is tudnak róla. Sajnos nekem is volt 2-szer így, egyszer menzi előtt 2 nappal halványan pozi majd időben megjött, másodjára késett már vagy 3 napot, halvány pozi majd negatív végül megjött.
Hátha neked másról van szó, mondjuk amivel negatív lett kevésbé érzékeny és még nem tudja kimutatni vagy ilyesmi...vagy ugyan olyannal teszteltél végig?
Szia!
Gratulálok, és köszönöm, hogy nem felejtettél el írni nekem! Jó egészséget nektek!
Hát 1 hetet azért nem kell várni. Ha holnap vagy azután tesztelsz már az is jó, mert a hcg szint 1,5-2 naponta emelkedik a véredben, ha jól tudom!
Azért majd írj, érdekel mi lesz a vége!
Szia!
Hát érdemes még tesztelni, doki most valószínûleg még nem sokat látna, ha csak másfél hete késik.
Milyen tesztet használtál?
Sziasztok.
Sajnos kiderült hogy mégsem vagyok terhes. Voltam dokinál, és azt mondta hogy előfordul ilyen hogy néha kimarad egy havi mensi. Másnap meg is jött, úgyhogy ennyit erről. Sajnos de azért dolgozunk a babán hogy minél hamarabb legyen egy második babóka.
Sziasztok!
Velem is megtörtént, hogy egyszerűen nem jött meg a mensim, pedig előtte rendszeres volt. Kb. 26 naposak. A tesztek negatívak voltak. Elmentem dokihoz, aki szerint egyszerűen nem volt peteérésem. Majd a 42. napon újra megjött és azóta is többször volt már mensim. Állítólag ez sok nőnél előfordul. Az ultrahang úgyis kimutatja a terhességet. Bár olvastam már itt olyat is, hogy ha jól emlékszem több mint 10. hétig nem látszott a pici, pedig ott volt.
Elméletileg lehet, mivel a tesztek nem maximálisan megbízhatóak!
Ilyen esetben én tuti dokihoz mennék! :)
Drukkolok nagyon, hogy ne jöjjön meg!
Majd holnap benézek, megyek aludni.
Szép álmokat!
Nekem 2 pozi tesztem volt nemrég (szept.27. és okt.1.), de pénteken megjött.
A vérzés intenzitásából következtethető, volt baba, de nem maradt meg, nem tudott rendesen megtapadni. :(
Mensi még most is tart, elég "darabos" volt végig, sajnos még most is az.
Amúgy a teszteket reggeli első vizeletből csináltam, a nemvárt mensi 30. és asszem 34. napján. A ciklusom 27-29 nap szokott lenni.
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív terhességi teszt: hiba, vagy valóság?
- Mik az első teendők pozitív terhességi tesztnél?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Egyértelmű pozítiv tesztnél 100% a terhesség?