Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós? (tudásbázis)
a nagy fiam 99 nyarán született és mikor éreztem valami nem olyan mint kellene 3 teszt is negatív lett.mentem dokihoz,hogy hiába 3 negatív teszt itt nem stimmel valami.körbe röhögött és alig akart labort kiírni,de csak kiírta.a labor már kimutatta.babát várok :)) jött az Uh. és kiderült 9 hetes kismama vagyok.tehát a tesztek nem minden esetben mutatják ki a pontos értéket akár kismama valaki akár nem :)) Zalánomnál már a 3.ik héten 2 pozitív tesztem volt.a biztos a laboros teszt :)))
köszönöm :))) nektek meg mindenhez :D a hátralévő hónapokhoz, a szüléshez, és majd a babázós időkhöz...:D
Na akkor sok sikert két év múlva a tesóhoz :)))
Addig meg a pici lányodhoz sok sikert :))
jaja, már nyugodt vagyok... ha meg nem jön meg, akkor kapok Norcolutot... :) a tanulság: mindenre van megoldás...:D és szuper orvosom van... :) nem volt mérges azért, mert 2 negatív teszt után, csupán a megérzéseim miatt laboroznia kellett, meg UH-ozni... nyugisan megírta,megcsinálta, majd közösen örültünk, hogy negatív...:D
minden jó ha vége jó! :)
csak nyugizz akkor!
no... hírek: nem vagyok kismama... ma csináltunk kórházi tesztet is, a dokim biztonság kedvéért UH-gal is megnézett, hogy lehet a nyálkahártya nem áll még úgy hogy lelökődjön...
most várom h megjöjjön.. de ha nem, akkor legalább nyugodt vagyok most egy negatív tuti teszttel :)
a tesóka még 2 évet várasson magára... utána jöhet..:)
semmi pénzért :D
a szülés is meglesz majd csak hát parás az ember, de ott akkor nem adnám senkinek
szülök én helyetted... :D de sztem azt a 9 hónapot te sem cserélnéd el...:)
de úyg vagyok bele h adok egy új esélyt és még csak nem is gondolok rá, és igen szeretnék köv. babát... szülsé nélkül :D
na jó addig leküzdöm a félelmeim
ezt már megírtam történetbe, nem szeretek rá gondolni, attól csak rosszul érzem magam.
gond nem volt, csak nem akart kibújani és a 2-3 nyomásos kitolás 2,5 órás lett...
a végén már remegtem a cukorhiáyntól, fáradtságtól, beleájulgattam meg midnen
Oké köszönöm,rámfér :)
Augusztus 20-ra úgyhogy még odébb van :))
volt valami gond? vagy miért?
majd drukkolok :) mikorra vagy kiírva?
Na az nagyon jó :)
Büszke lehetsz,nem mindenki bírja így.Én is természetes szülést tervezek EDA nélkül.
huh jó neked. én 3 hónapig bőgtem ha valaki szülést említett és rémálmaim voltak.. 8 hónap után jutottam el oda h el kezdtem feldolgozni
tény,hogy fáj... nekem is fájt, sőt... :) de nem cserélném el semmi pénzért senkivel, főleg nem passzolnám át a férfiaknak... ők úgy sem bírnák ki :D
én szépen csendben, EDA nélkül,és anélkül hogy kértem volna hogy: "Császározzanak már meg! Vegyék ki belőlem!" :D
talán mert tudatosan készültem rá és nagyon vártam a picit.... nem tudom... :)
igaz,akkor ott fájások közben azt mondtam anyósnak,azt hiszem a kislányomnak nem lesz tesója... de másnap már azt mondtam,jöhet a következő :D
Ne foglalkozz velük,az a lényeg,hogy téged boldoggá tenne a dolog.Mondjuk ilyet még nem hallottam,hogy valakinek a szülés pozitív élmény volt,de van ilyen is :))
aztán lehet azért is vagyok ilyen képzelgős,mert most félek a pozitív eredménytől? :S ki tudja...
igazából most nem igazán vágyom pozitív tesztre :) 10 hónapos a kislányom... én bármelyik pillanatban szülnék újra, imádtam kismama lenni, és a szülés és a babázás is csupa pozitív élmény volt... csak a család... nagyon ellene lennének a dolognak... :(
amúgy én is tudtam h terhes vagyok, amikor még közelében sem voltam a tesztnek. annyi tünetem volt h a mellem teltebb lett és érzékenyebb kissé, de ez simán mensi előtti tünet is lehetett volna.
Szóval ilyen fura érzésem volt.
Ne aggódj lehet neked is csak a 3. vagy 4. lesz pozitív,főleg ha érzed,hogy baba van.Én is azért csináltam ennyit,mert éreztem,hogy máshogy érzem magam.
esetleg próbálj másfajta tesztet, ha nem pozitív, akkor nem vagy terhes, vagy még annyira fiatal terhesség, hogy nem mutatja.
már 2 negatív teszten vagyok túl... :)
volt ilyen esetem, 3 negatív teszt, uh-n az orvos semmit nem látott, visszahívta 2 hét múlva uh-ra, és akkor már látszott. fogamzásgátló tabletta szedése nem zárja ki a terhességet. hányás, hasmenés volt az elmúlt 1 hónapban, ill. antibiotikumot szedtél-e?
ne zaklasd. :-)
pár nap múlva tesztelj újra, ha nem hiszel az előző tesztnek.
További ajánlott fórumok: