2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát? (beszélgetős fórum)
Én 3 nagysúlyú babát szültem és semmi bajom!
(1. 4kg 56cm
2. 3.50kg 54cm
3. 4kg 58cm - A legkönnyebb szülés volt!-
Az első kettőnél voltak nehézégek!
Sajnálom!
Szorítok,hogy mielöbb sikerüljön az örökbefogadás.
Szia!
Gratula!Miért nem lehet már több babád?
Sziasztok!
Én beválalnám.
Igaz nekem nem voltak olyan nagy babáim. Armandó fiam aki 4 éves az 3350 dkg és 54 cm. Amira lányom aki 20 hónapos az 3190 dkg és 48 cm.
Most szeretnénk a harmadik babát. Remélem most sikerül. Ja és mindkettő császár metszésel lettek. Ugy hogy a harmadik is azzal lenne.
Szia!
Szép nagy súllyal születtek.
Most mit mondtak mekkora a súllya kb??
Én is gondolkodom 3.-ik babán.
majd irok is a naplóba, egyenlőre csak kép van
altatás ok, de milyen körülményesen jutottam be a műtőbe, majd leirom, mikor többet tudok már ücsörögni
gyerköcök nagyon hiányoztak!!!Jó volt látni őket.
Az a lényeg,hogy jól vagy majd olvasom a naplódat.
Minden ok volt?altatás stb?
Gyerekek,hogy fogadtak?Szegénykéim...
szia Csaj:)))
köszi aranyos vagy, jól vagyok, itthon vagyok, próbálok mindenhol visszaolvasni, de egyszerre nem megy ennyit ülni :)
JAJJ CSAJ!
Remélem minden rendben volt-van.
Sokat gondoltam/ok Rád!
Köszi!!!
Dehogy rád, nem...
Ügyes vagy néztem:)
Szoritok neked hétfőn!
Jól berágtál vkire.Remélem nem rám.
Azért ügyeskedek ugye?
megnézted?
Vigyázz Magatokra
Igen, szörnyűséges volt....
Olvastam a terhességed, szülésed, szegény megszenvedtél rendesen.
És mitől omlott össze a keringésed???Attól,hogy sok gyógyit kaptál??Miért nem figyelnek erre, annyi ilyen rosszat lehet hallani!!!
Szorítok,hogy ne legyen semmi!!!
Majd ird meg, hogy mi volt.
Nagy drukkk
Láttam a babanaplódat,és sírtam mikor olvastam,h mi volt a szemészeten.Szegény picurkád.És milyen lett a lába!!!Te jó ég!
Mi jövő héten,kedden megyünk kardiológiára,mert Vivikénél szivzörejt hallottak.Remélem nem lesz semmi gond,bár már nagyon félek.
Hát igen kivagyok.
De majd csak lesz valahogy, hát beutalóm már van, csütörtökön voltam a kórházba, azt mondták szeptember!!!
HOlnap kell telefonálnom egy dokinak, és lehet hogy ő behiv és előbb tud müteni.Ezt egy nagyon kedves nővér mondta, hogy próbáljam meg ennél a dokinál.
Te szegény!!El tudom képzelni,mennyire kilehetsz,hogy otthon kell hagynod a gyermekeidet,míg műtenek.Főleg ,h milyen picike a kisfiad.2 kő távozott míg terhes voltam,a 3.meg a szülés után már nem volt meg.Csak sajna vesemedence tágulatom is van,így bármikor kialakulhat a kövesség.
Én is még egy kiscsajt szeretnék.Tudod a dokim azt mondta,h jöhet mostmár a 3.Erre én:ugyan már öreg vagyok már.Mi az ,h öreg??kérdezte.Nem az első lenne.Hát ja..Köszönöm a "bókokat"Imádom Őket.MIkor fognak műteni??
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?
- Szülés utáni fogyás: Hogyan ment? Nehezen, könnyen? Mik a legjobb módszerek? :)
- Szerintetek van olyan orvos Magyarországon, aki 2 császár után bevállalna egy sima szülést? Ha igen, ki?