2 fiatal kutyám utálja egymást! (beszélgetés)
Sziasztok
Nekem 3 kutyám is van , 1 idösseb farkas keverék , 1 puli aki 3éves,nyáron pedig kaptam egy gyönyörü Tosa -dog keveréket,aki már most 8 honaposan a legnagyobb köztük kb 45kg és még nő :)
Nálam is a pulival folyik a harc nem a farkas kutyával. A puli hiába kisseb sokkal izgékonyabb és akaratos .Szeretik egymást ,de nem mindig . Nagyon sok türelemmel és következetesen ,de már nincs gond az etetéssel. Ja van két cicám is ! Etetés szépen sorban nem tul közel egymáshoz, no meg ott is kel melletük maradni is addig ! De mindenki nyugodt megtanulták a rendet ,és a cicák sincsennek már veszélyben :)No nem mondom hogy attol még nem rágta nekem szét az egész udvart , még a rózsa bokrok is kaptak rendesen :))
Harcolni néha szoktak egymással de, nem vészes.
Nekem szabadon vannak teljesen ,szerintem a kenel is lehet probléma, talán nincs igy elég életterük nyugodtan lenni egymástol . Az biztos hogy nagyon sokat kell velük foglalkozni ,máskép nem megy .
Sok sikert !
:)) mikor a nagy meglátja a kezemben a kaját , rohan felém , de már a kicsit is figyeli, és az mihelyst a kajára pillant már ront is neki...ááá
a cica meg a sarokról figyeli:(
Ha játékról van szó kijönnek ám egymással .A nagy úgy ugrálja körbe a kicsit mint egy medve ,látni hogy vigyáz rá nehogy megtapossa , csak óvatosan forgolódik.De a cica szegényke kiesett a képből , nem jön ki vele egyik sem.
Ha kajáról van szó akkor durvulnak be , de nagyon.
Nekünk is van kettő kutyusunk . Egy 5 hónapos kuvasz , és egy terier ő kb4 hónapos .Pontosan nem tudjuk , mert talált kutyus .Úgy 3 hete van nálunk és kb.4 hónapos lehet ,és méretileg ugye töredéke a kuvasznak:))
Azt hittem tegnap is hogy leharapja a nagy a kicsi fejét , ha kajáról van szó az övé minden .Úgy visított szegényke ,na én meg meg az ablakból rájuk .Ha valaki hallotta ,hát ki tudja mire gondolt!
Akkor a cicáról már ne is szóljak semmit . Szegényke mind kettő elől menekülni kénytelen . Mi lesz ebből?!
Nem valószínű, hogy így lesz, a kicsik sokkal önfejűbbek, harcosabbak, a németjuhász sokkal okosabb...
Nézd csak meg, ahol felnőtt kutyák vannak hasonló eloszlásban, mint nálad: a kicsi rohangál a kerítés mellett, és úgy csinál, mintha szét akarna tépni, a nagy meg nyugodtan sétálgat fel-alá.
Valószínűleg a kicsi lesz a "főnök". De ezt ők majd eldöntik egymás között, ne izgulj! :)
:))))))
Értem és megértem, felelősségteljes gondolkodás. :)
A "veszekedések" miatt ne aggódj, természetes. Az egyiknek be kell hódolnia a másiknak valamilyen szinten, és ezt nekik kell eldönteniük, hogy ki lesz az.
Sok örömöt és szeretetet lehet Tőlük kapni!
Ötlet semmi!
Nekem is két kutyám van, anya és lánya.
Nálam is ez a gond, etetésnél ott kell állni mellettük amíg meg nem eszik a kaját.
Ha ételmaradék van,is azt külön adom oda nekik.
Szia!
A kutyusok mindig lejátszák egymással a "harcot" a falakvezérségért. A mi 3 kutyánk is így volt, mára puszipajtások. :)
Ami engem aggasztana a helyedben, hogy az egyik szuka, a másik pedig kan. Nemsokára, nem a falkavezérség lesz a legnagyobb gondod, hanem hogy megakadályozd, hogy kiskutyák legyenek.
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Miért utálja a fiatalság az idősebb korosztályt?
- Ti is utáljátok amikor munkahelyen szövetkeznek és egymást támogatják, ha baj van?
- A barátom és a testvérem utálják egymást.
- Jön egy barátnőm ideiglenesen 2 hétre 2 kutyával, 2 kutyám mellé. Hogy szoktassam össze a fiatal kutyámat az övével?