Jön egy barátnőm ideiglenesen 2 hétre 2 kutyával, 2 kutyám mellé. Hogy szoktassam össze a fiatal kutyámat az övével? (beszélgetős fórum)
Még egy komment a szobakennel javára.
Jutifalattal a miénk rekordidő alatt beszokott.
Pozitív megerősítés!Ne csak belökni a kutyust.
Nyilván ez csak tűzoltás ,mert a kutyáknak meg kell barátkozniuk.
De ezt a barátnőd is tudja, gondolom, hogy a kutyák nem igazán férnek meg egymással. Azt is tudja, hogy te mégy éjszakára dolgozni.
Ezek szerint ő marad a lakásban a 4 kutyával, közöld vele: oldja meg!
Te szállást adsz nekik, befogadod őket kutyástól, de nem szeretnéd, ha arra mennél haza, hogy a lakás szétcincálva, vagy bármelyik kutya is sebesülten, stb. ott feküdne! Figyeljen oda, tegyen rendet. És főleg a saját kutyáit fogja vissza, mert a tieid vannak birtokon belül.
Megértem hogy jószívű vagy,de az aggodalmat is.
Ezért kérdeztem a panziót.
Nincs kutyám,,de nem látszik egyszerűnek a helyzet.
Nem opció a barátnőnek a kutya panzió?
Nincs idő máshol ismerkedni, sürgősen költözniük kell es a másik lakást 2-3 hét múlva vehetik ki.
Találkoztak kiskorában, de kb 5 hónapja nem. Még 8 hónapos, ivaros lány. Övé már idősebb fiú, ivartalanított, de nehezen fogad el másokat. A nagyobbik kutyámat ismeri, vele nincs gond, szeretik egymást. Az én kicsim, akivel gond lehet, mert hiába fiatalabb, úgy tűnik, ő a főnök. Anyám kutyáját is folyamatosan morogta. Nem támad, de szépen kényelmes fekvesben is ránézett és morgott. A domináns kutyákkal valószínűleg versengeni fog a kisasszony. Másik kutyám hiába morog rá a labda miatt, kiröhögi szinte és csak azért is piszkálja. De tudja, hogy nem harap.
Hogy különítsem el először a 2 kutyát, ha a lakás olyan, hogy nappaliból nyílik a szoba és nincs külön helyiseg ,hogy ne egymáson keresztül kelljen közlekedni? Nincs idő több előzetes találkozóra, jönnek és egyből hozzánk. Közben dolgoznom is kell..
További ajánlott fórumok:
- Hogy szoktassam le a férjemet a kocsmázásról?
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Hogyan szoktassam majd le a babámat a ciciről?
- Hogyan szoktassam rá a fiam a bilire?
- Hogy szoktassam le 16 hónapos fiamat a ciciről?
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?