Hogy szoktassam le a férjemet a kocsmázásról? (beszélgetős fórum)
Köszi, aranyos vagy :)
A héten nem ivott még, nem akarom elkiabálni. Bár este kérdezte elmehet-e egy fröccsre, mondtam neki nem szabad inni. Itthon maradt, fáradt volt, lefeküdt.
Reggel volt fejmosás, mondtam neki mennyi pénzt cseszett el a héten kocsmára, nem szólt semmit, tudta hogy igazam van.
Tegnap csak egy kávét ivott, meg billiárdozott 11-ig. Igaz lehet, nem éreztem rajta pia szagot. Felfogja miről beszélek, mit kérek tőle, de valami mindig oda húzza a kocsmába.
11-kor jött haza, nem foglalkoztam vele, nagyon álmos voltam, mivel előző éjjel nem aludtam miatta.
Mai nap már nyugis lesz, mert hajnalban megy dolgozni, vasárnap már készül a melóra.
Gondolkodom a váláson, de egyenlőre csak ráijeszteni szeretnék vele, hátha észbe kap mit veszíthet. Abban nem kételkedek, hogy szereti a családját és szüksége van a biztos háttérre, amúgy nagyon érzékeny ilyen szempontból. Más nincs is neki, mert a tesójával nincs jóban, apukája él még, hetente látogatja, de már 70 felett van.
mondtam hogy gyüjtsél a válásra
:(
ÁÁÁÁÁÁÁÁ én ezt nem bírom!
Megpróbáltam, de nem megy. 10-kor még nem jött haza, 11-körül hívtam 3-szor, nem vette fel. Felöltöztem, odamentem és kivertem a balhét. Nem jött haza velem, azt mondta most billiárdoznak. Én meg eljöttem és bevágtam az ajtót. Most meg remegek az idegességtől.
Ez így nem mehet tovább, mert tönkremegyek idegileg és az senkinek nem lesz jó. A gyerekeknek főleg nem.
Tényleg rossz volt nézni....
Mert behozták a közértből stikában a vodkát, tőlem meg már csak a lazítót vették :):)
van az a kocsma, ami kb 2négyzetméter tele részeg büdös emberekkel, egy szebb napokat is látott kitettcicis 60 éves nővel a söntésben, és a legolcsóbb legkénesebb, legszarabb borokkal rugnak be, majd dülöngéve két három óra alatt tolják haza az 500méterre lévő házukba a biciglit a vendégek, közben fél órát pihenve az árok mélyén
de szerintem amibe az urad jár az nem ilyen:D
lazíts már, ülj ki fagyizni üditőzni te is a barátnőkkel, gyerekekkel, pletyizzetek, szerintem tovább ott maradsz mint az urad:D
csajokkal is nyomhattok egy biliárdot tök jó buli:D
az urad rájönne hogy veled is lehet kikapcsolódni
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Hogy szoktassam le 16 hónapos fiamat a ciciről?
- Hogyan szoktassam le a kutyám, hogy ne tapossa szét a kertet?
- Hogy szoktassam le a macskát az asztalról?
- Hat éves lányom csak úgy tud elaludni, hogy az ágy mellett ülök. Hogyan szoktassam le erről?
- Hat éves lányomat hogyan szoktassam le a pelenkáról?