értem. hát igazából azt megértem h régen féltett nővérem de most h együtt élünk már nem tudom mégis mitől? látja h jól megvagyunk. remélem majd itt is helyre jönnek a dolgok.
hát az már öt éve volt. nem tudom valójában mi zavarja de barátom azért nem bírja mert köcsög vele.. szóval ja. én meg nem tudom nővéremnek van egy 5 éves kapcsolata nem hinném hogy maradt némi érzelem mert nem is volt. nem taliztak meg semmi... aztán a fenyegetések után meg jah... azt hogy beszéljek nővéremmel.. nem tom velem is elég bunkó mostanság..
Lehet picit zavarja a Nővéredet hogy a végén Neked udvarolt a srác és nem Őt ostromolta tovább.Vagy a Barátodnak vannak még iránta érzelmei...!Vagy mind a kettőjüknek.(Ez néha külső szemmel utálatnak is tűnhet.)Ez persze csak az én véleményem.Nem ismerem a helyzetet.Beszélj velük.Más megoldás nem nagyon van.A bátyámnak is volt egy barátnője akit nem csíptem,de nem adtam jelét,mert azzal a testvéremet bántottam volna azt pedig nem szeretném.Ezt magyarázd el a nővérednek és a barátodnak is.
Nos: a barátom nagyon régen évekkel ezelőtt akart talizni nővéremmel... de nővérem meg nem. és utána elkezdtem vele beszélgetni és kialakult köztünk vmi. de ő idősebb nálam ezért nővérem fenyegető üzeneteket küldött neki. aztán én meg kavartam tovább a barátommal és hozzánk is költözött és ugy nézett ki h minden oké de itt lakik másfél éve és kezdik megint utálni egymást. röviden ennyi :)