Akkor az is lehet a ludas. Sajnos kb 60%-nak ront az ir-en. Akinek használ annak nagyon jó. Ezt terheléssel lehet ellenőrizni rád hogy hat. Nekem duplájára röpintette a terhelt inzulinokat. 6 héttel az abbahagyása után újra annyi volt mint előtte. Egyik barátnőmnek aki szinten Pcos a merckformin okozott ilyen hosszú vérzést, pedig legtöbbeknek nem okoz ilyet. Menj vissza az orvoshoz aki ajánlotta az inozitolt, meg nőgyogyászhoz hogy adjon rá valamit.
55-56 éves koromban jelentkezett a változó kor"--nemhogy csökkent volna -inkább hosszabb ideig menstruáltam,-két hétig-.majd a végén már 3 hét -Na ekkor mentem már nőgyógyászhoz- eü.kaparás lett belőle-aztán elmaradt a dolog- minden okés lett. Ha fiatal vagy akkor gyorsan nőgyógyászhoz kellene menni.
Nekem akkor volt ilyen tünetem, mikor nagyra nőtt a miómám. Persze nem biztos hogy neked is van, az aggodalom ront minden helyzeten, hamar menj orvoshoz, majd ő mondja meg mi van és mi a teendő.
Sziasztok! Nem tudom, van-e okom aggodalomra azzal kapcsolatban, hogy 18 napja menstruálok. Nem brutális módon. Az elején olyan volt, mintha átlagos lenne, 6.napra mintha el is múlt volna. Aztán azóta is ilyen minimális mennyiségű de van folyamatosan. Pcos-em van, és szedek myo inozitol port. Köszönöm szépen a tanácsokat.