7. napja menstruálok, de kb. semmi nem látszik, a tampon néha erősebb néha gyengébb. Teszt negatív (beszélgetés)
Elírtam a címet és nem tudtam kijavítani de voltam ma orvosnál
Nem. Te írod ly-nal, helytelenül.
A fórumcímet nem értem. Ha 7. napja menstruálsz, akkor hogy lehetnél terhes? Hol/min nem látszik semmi? Hogyhogy néha erősebb, néha gyengébb a tampon? Egyelőre nincs több kérdésem. :)
Én mondjuk a címet sem kimondottan tudtam értelmezni.
Főleg a "semmi nem látszik" okozott fejtörést. Minek kellene látszani?
Ilyen előzmények után én biztos nem gondolnék terhességre.
A muszáj pontos "j"
Tájékozódj, mielőtt észt osztasz.
Bezzeg a nagyaink! Miert nem ulsz ki a padra a szomszedokkal ahelyett, hogy itt koptatod jo esellyen nem a billenyuzetet, hanem a kijelzot?
Most viccelsz? Tök felismerhető vagy.
Most nyílt egy másik fórum is, lehet testvérek..-)
"Miért kezdett el sejpíteni a fiam?"
Én neked drukkolok...meg az egykori tanárnődnek...gratula..-)
kevés magyar anyanyelvű tudja helyesen leírni ezt a szót..-)
Te meg nézd meg a helyesírási szabályzatot….
Most vagyok itt először. Csak vicceltem. :) De attól még lehetett jó a fórumélet. Ilyen viszontagságos volt régen is mint most? :)
Honnan tudod, milyen volt régen, nemrég regisztráltál.
Csalódás ez a Hoxa. Régen olyan jó kis oldal volt. De nem sok minden maradt belőle. :S
Az ilyen emberek tökèletesek mindenki más hülye...nem tudtad? 😁
Miért butázod le? Te se vagy biztos mindenből perfekt. Aztan még lájkolnak is. Ilyenkor duplán dagad a mell, mi? ;)
Akár volt már másnak ilyen, vagy hasonló, mindenki más, és minden eset más. Még az sem biztos, hogy holnap az orvos 100%-ban tud neked mondani valamit. Türelem!
Hidd el nem az a célom,hogy az ilyen emberek mint ti belém kössenek. Pusztán csak kíváncsi voltam... Nem szeretnèk megint műtétre menni. Nem... egyáltalán nem gondolom hogy terhes lennék nem is várom hogy azt írja bárki... Kíváncsi voltam és kész. De úgy látom ez is baj ...
Nem tök mindegy. Pont a helyesírással jössz, amikor láthatóan buta vagy hozzá.
Egyébként mi a fórum célja? Mit szeretnél olvasni? Hogy szerintünk terhes vagy annak ellenére, hogy menstruálsz, és a teszted negatív?
Hogy lenne tökmindegy?? 🤣
Tök mindegy akkor se kötekedjen ha valami nem tetszik nem kötelező hozzászólni
:D nem akarok reménykedni mert aztán rosszul esik ha mégsem
Pozitiv legyél csaje, ne hülye! :D ;)
Anno, pl. 40 éve, nem volt sem UH, sem teszt. Holnap orvos, türelem.
Igazából minden esély megvan rá. Bár nem hiszem a beágyazòdás szerintem nem tart ennyi ideig
Én inkompetens vagyok a témában, de szorítok! Hajra! Előre a családosodás útján. ;)
A muszály ly-al írjuk... Előtte tanulj meg írni helyesen mielőtt belekötsz másba
További ajánlott fórumok:
- Addig NŐ egy nő, ameddig menstruál?
- Szerintetek normális az a nő, aki 3hónapja nem menstruál, de nem megy orvoshoz?
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Hogyan vegyem rá húgomat, hogy elmenjen orvoshoz, mert már 14.napja menstruál?
- Hetek óta menstruálok, mi lehet az oka? Mit tehetek?
- Mim fájhat ennyire? Kb 1 órája nagyon begörcsölt a hasam, nem úgy mint amikor menstruálni szoktam, máshol fáj, de sokkal erősebben...