Szerintetek normális az a nő, aki 3hónapja nem menstruál, de nem megy orvoshoz? (beszélgetős fórum)
Szia!
Engem érdekelne, az elejétől olvastam, nagyon kíváncsi vagyok.
Az első terhességemnél, én kis tudatlan és lelkes 8 hetes terhes voltam, amikor először elmentem a dokihoz. Nem tudta megállapítani, hogy terhes vagyok-e, de éppen nem ért rá. Akkoriban a város melletti faluban laktunk, azt mondta, ha majd oda kijön, menjek el, és akkor újra megvizsgál. El is mentem, de mire kijött a faluba, már 7 hónapos terjes voltam, úgyhogy biztos volt a dolog.
Megfogadtam, hogy a második gyereknél nem kapkodom el az orvoshoz menést, mindek. Nem is mentem, csak félidősen, megspóroltam egy csomó macerát.Persze lehetne mondani, hogy ha valmi bajom lett volna, de a vizsgálatok is okozhatnak bajt, volt már rá precedens.
Mindenről van véleményem.
A legáltalánosabb az,hogy mindenki úgy alakítja az életét,ahogy jónak látja.
:)
De azért magadban...
A fórumkiíró meg csak visszaigazolást akart kapni arról,hogy ő gondolkodik jól,és nem ez a normális reakció amit a csaj csinál!
Ezen szerintem nem kell pattogni senkinek sem!
Ő föltett egy kérdést,és aki akar hozzászólhat..ennyi..
Hogy milyen furcsák az emberek manapság...egy téma sem indul ahol ne az lenne előbb vagy utóbb,hogy az értelmes emberek szapulják egymást...érdekes..
Dehogy is nem:))
Ha megkérnek rá!:D
Akkor mit akar ezzel a forumkiirassal? Mindenki hulyezze le a szerencsetlent, nem?
Hatha az eletben nem igy igyekszik segiteni...
Szerintem ,nem a te dolgod ,sem másé,hogy megítélje az ő tetteit,vagy nem tetteit.
Számára az a normális amit ő tesz,vagy nem tesz.
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!
További ajánlott fórumok:
- Fogorvoshoz megyek, bátorítanátok egy kicsit?
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Ma reggel elestem, ha holnap délelőtt megyek orvoshoz, akkor nem lesz késő a tetanusz oltáshoz?
- Hogyan vegyem rá húgomat, hogy elmenjen orvoshoz, mert már 14.napja menstruál?
- 8 és fél hós baba heves hasmenés. Gyors házi hasfogó? Holnap megyek orvoshoz vele, csak ma segítenék neki...
- Fogorvoshoz megyek és nagyon félek....