Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Teherbeeshetek, ha 7 hónapja nem menstruálok? fórum

Teherbeeshetek, ha 7 hónapja nem menstruálok? (tudásbázis)

2019. nov. 7. 13:58

Sziasztok!

Voltam orvosnál( 3× Magán dokinál, 2× kórházban) .

Semmit nem tudtak kideríteni...

Állításuk szerint normális ilyen korban, kértem vérvizsgálatot is de azt mondták a fogamzásgátlótól helyreáll.

Nem állt, de szedem...

(A sztorihoz hozzátartozik,hogy 11 éves korom óta mindig pontosan meg volt.)

Egyre jobban zavar, és nagyon tud fájni az alhasi tájékon, olyankor mozdulni sem bírok.

2019. nov. 7. 12:35
Fiatal koromban ugyanilyen tüneteim voltak és ha gyógyszeresen nem állították volba be nálam,talán sosem,vagy fél évente menstruáltam volna egy-két napig. Az orvos azt mondta,tartsak szünetet a gyogyszerrel egy idő után és nem kell védekezni sem,mert nem lehetek terhes. Majd ha szeretnék babát,gyogyszeres segítséggel lehet. A legelső alkalommal teherbe estem és az orvos nem akarta elhinni..érdekes volt. Úgyhogy igen, teherbe eshetsz így is..
8. Piroska52 (válaszként erre: 1. - SzofiAnonym)
2019. nov. 7. 11:03
sürgősen menj dokihoz,
2019. nov. 7. 10:12
Osztom Filcike véleményét. Mindenképpen ki kellene deríteni az okát, és így például az is kérdéses, van-e egyáltalán peteérésed, mert anélkül nem fogsz teherbe esni.
2019. nov. 7. 09:46
Igen, teherbe ehetsz.
2019. nov. 7. 09:45
Teherbeeshetsz igen.
4. Epresturmix (válaszként erre: 1. - SzofiAnonym)
2019. nov. 7. 06:51
Nekem amikor ez volt, akkor leállt az egyik petefészkem és összecsavarodott a hashártyával. Nem kéne dokihoz menni?
2019. nov. 7. 06:41

Szia

Érdemes volna egy nőgyógyászt felkeresned,mert a nem menstruálásnak több oka is lehet.

Egyáltalán nem természetes folyamat ami benned véghez megy.

Ki kell deríteni mi áll a háttérben,be kéne gyógyszeresen állítani a mensidet,szerintem mindenképp konzultálj orvossal,mert erre csak ő tud neked válaszolni.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - SzofiAnonym)
2019. nov. 7. 03:33
Igen, lehetsz.
2019. nov. 7. 00:54

Szerintetek lehetek egyáltalán terhes , ha fiatal korom ellenére 7 hónapja nem menstruálok?

(Néha 1 napig van amikor kellene lennie)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook