100%-os vaddisznósörtés hajkefe, vagy a Rossmanban kapható vegyes (vaddisznósörte+műanyag)? (beszélgetés)
Azt, a vörösvérsejteket stimulálja
Reklám marhaság!
Pontosan én sem tudom, de azt hiszem, itt nem a lágyság, vagy a keménység a fontos, hanem maga az anyag.
Rákerestem, és ezt találtam:
"A vaddisznósörte hajkefék többféle módon járulnak hozzá a haj ápolásához.
► Először is, tisztán tartják azt. Ha mikroszkóp alatt megvizsgáljuk őket, akkor azt látjuk, hogy a vaddisznó sörte felülete olyan mint a halpikkelyeké. Így összegyűjtik a koszt, a szennyeződéseket és a felesleges zsírt.
► Másodsorban a vaddisznó sörte stimulálja a fejbőrt és az ott található vörösvérsejteket – ez természetes úton serkenti a hajnövekedést.
► Harmadsorban a sörtével történő fésülködés serkenti a fejbőrben keletkező természetes olajok (faggyú) kibocsátását, és ezeket egyenletesen eloszlatja a hajon. Ezáltal a haj fantasztikusan élettelivé és ragyogóvá válik, sőt ily módon a hajvégek töredezését is megelőzhetjük.
Fontos leszögezni, hogy más anyaggal ellentétben a vaddisznó sörte soha nem árt az emberi hajnak, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből van."
A 100%os nekem olyan mint ha ruhakefe lenne =D Még csak barátkozunk. Nekem úgy a legkönnyebb vele fésülködni, hogy 4 részre osztom a hajam, és részenként fésülködöm.
A félig műanyag viszont tökéletes. Kellemes érzést ad a fejbőrömnek,és a minden gubancot kifésül a hajamból.
Azt viszont már most tapasztalom, hogy olyan a hajam, mint a babáké. Én nem azért vettem meg,mert rossz minőségű volt a hajam,csak meg akartam védeni. De még így is dobott rajta 1-et =)
Persze, hogy érdekel! :)
Majd írd meg a tapasztalataidat!
Nekem ez van. nagyon jó:
odraszat.szepsegdepo.hu/eszkozok-58/eurostil-hajkefe-01471-2333.html
szia
a kislányom 3 éves piszok göndör hajjal
vettünk dm-est is és rossmannost is a dm-s a nyerő neki, mert avval nem vissit a rossmannos olcsóbb vagy 700 Ft-al, ha nem vagy visítós jó a rosszmannos nekünk műanyag kontra malacka van én lenyúltam a nagyot övé a kismalac! ,-)
ajánlom
Lányok! Szerintetek melyik jobb a hajnak?
Holnap jutok be a városba és szeretnék 1et venni, de nem tudom melyik a jobb. A 100%os, amiben csak vaddisznósörték vannak, vagy a vegyes, amiben van műanyag is. Árban nem nagyon különbözik, de nem tudom melyik lenne a jobb választás...Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Lelőttek egy vaddisznót, mert megmártózott a Balatonban
- Well-Mix Rossmanban kapható fogyókúrás por
- Tud valaki finom vaddisznóreceptet?
- Mi annak a társasjátéknak a neve, amit a Disney Channel-en szokták reklámozni? Mókusok csennek el benne makkot a vaddisznók elől.
- A DM-ben, Rossmanban még mindig nem kapható olyan diétás italpor, ami nincs televágva cukorral?
- Vörösboros vaddisznó pörkölthöz bográcsban hogy pácoljam a húst? Elkészítése?