Zuhanykabint rendeltem, de a tálcát nem kaptam meg hozzá, pedig kellett volna. Hová fordulhatok? (tudásbázis)
Úgy lesz!
Még azt is megkérdezem,hogy kapok-e a cipőhöz talpat vagy külön árulják:-)
Már mindegy...
Legközelebb - bármit is veszel - több helyen is meg kell nézni és mindenre rá kell kérdezni.
Gugli a barátunk!
Hát ezt már buktam!
Mindegy, nem vettünk tálcát ennyi....
Ez az?
Kizárólag a tálcával együtt, szettben rendelhető!
Kompatibilis zuhanytálca cikkszáma: P129
Zuhanytálca mérete: 145x90x7 cm
Ára: 38.922 Ft
A termék ára: 76.623 Ft/db
Én is elolvastam az írásodat.
Nagyon alaposan meg kell nézni, mit veszünk és mi tartozik még hozzá.
Nem értem, miért nem egyértelmű a csomagolás.
Régebben lista volt a tartozékokról. Ma már ez nem divat? :( Kár, mondá a varjú.
Mindenki neked adott igazat, csak ott szokás akárki "kárára" humorizálni
Nem szabad komolyan venni ha a "poszttolót ekézik" :)
jól tetted, hogy írtál a homárnak :)
érdemes az ilyen negatív tapasztalatokat megosztani, hogy más is tanulhasson belőle!
Mezei Virág linkelte be és írtam is oda!
Olvastam a posztokat,hát javarészt Nekem adnak igazat!!!
Ha a bemutató helyen, ahol kinéztétek, bent volt a tálca, de rajta külön ár volt, az bizony azt jelenti, nem adják együtt.
Nagyon sok esetben külön árulják.
Ebben az esetben valóban a fogyasztóvédelem a megoldás.
Amúgy mit mondanak a cégnél? Miért nem segítenek?
Megrendelt árut, csak ellenőrzés után szabad átvenni, hogy minden megvan-e. Hiába siet a futár, látatlanban nem veszünk át semmit.
De ha már megtörtént, és nem tárgyalnak veled a webáruháznál, akkor legalább a facén irj egy jó kis negatív kommentett, biztos ott is van oldaluk.
Ez mind megvolt!
Megoldást kerestem,de nem segítenek!
Szerintem se kell egyből a fogyasztóvédelemhez menni. Hívd fel vagy írj annak, akitől rendelted, lehet hogy csak véletlenül kimaradt a csomagoláskor. Normálisan le lehet velük egyeztetni a dolgokat.
Én is jártam már így, kimaradt egy könyv, de a számlán szerepelt, felhívtam őket, és kiküldték.
írj egy levelet az áruháznak (vagy a webáruháznak, ahol vetted), hogy X megrendelésszámon megrendelted a terméket, de a beszerelés során észleltétek, hogy a zuhanytálca hiányzik. kéritek, hogy pótolják a kimaradt elemet.
aztán valamit majdcsak írnak, vagy pótolják a tálcát, vagy kérsz valamiféle árengedményt, vagy valamiben megállapodtok.
adnék egy tanácsot: ne is tegyétek be a tálcát!:))
Mikor mi csináltattuk, akkor adta egy barát ezt az ötletet. azt mondják, sok baj van a tisztításával,a szélén, és penészedhet, mert aláfolyik a víz.
Nálunk bevált, hogy leburkolták az alját, a tálcát meg eladta a szerelő. :))
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Kihez fordulhatnék ilyen gonddal?
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.
- Hova fordulhatnék?