Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zsír nélküli rakott hús recept

Zsír nélküli rakott hús recept

A Zsír nélküli rakott hús hozzávalói:
1 kg vegyes hús(csirke,sertés,marha-tetszés szerint)
0,5 kg vöröshagyma,
0,5 kg burgonya,
2 dl tejföl,
só,
bors,
pirospaprika,
zsemlemorzsa


A Zsír nélküli rakott hús elkészítési módja:
Előáztatott római-tálba rétegesen lerakom a szeletelt húsokat,a karikára vágott hagymát és burgonyát. A tejfölbe sót,paprikát keverek,és leöntöm a burgonyát,majd újra kezdem a réteges lerakást.A tetejére bővebben teszek tejfölt,majd kevés zsemlemorzsával megszórom. Előmelegített sütőben megsütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A zsír nélküli rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook