Tejfölös sertéshús recept
A Tejfölös sertéshús hozzávalói:8 szelet sertéshús,
10 dkg gomba,
1 fej hagyma,
2 dl tejföl,
só,bors,mustár
A Tejfölös sertéshús elkészítési módja:
A húst kiverem lisztben megforgatom,egy kevés zsírban átsütöm,és bennehagyom a zsírban. A vöröshagymát üvegesre pirítom,ráteszem a húsra. Kevés húslevessel felengedem és puhára párolom. Hozzáadom a vékony csíkokra szeletelt gombát,kis mustárral sóval borssal ízesítem. A tejfölt egy kanál liszttel simára keverem,ráöntöm. Egy-két perc forralás után leveszem a tűzről. Zsemlegombóccal tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. júl. 12. 05:22
A tejfölös sertéshús elkészítési módja és hozzávalói.