Borzas csirkemellfilé recept



- csirkemell filé
- zabkorpa
- tejföl
- mustár
- sajt
- só, bors
- sütőzacskó
A Borzas csirkemellfilé elkészítési módja:
A csirkemellet felszeletelem. előkészítünk 3 edényt: - Az elsőbe zapkorpát tezsünk - A másodikba az összekvert mustáros, tejfölös, borsos, sós keveréket. - A harmadikba pedig bármilyen reszelt sajtot. Mindegyikben sorban megforgatjuk a hússzeleteket. Sütőzacskóba téve, 180°C-on megsütöm. Salátával tálalom.
A mustáros tejfölös keveréket izlés szerint fűszerezhetjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: df30cb1959, 2008. júl. 12. 22:47
A borzas csirkemellfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.