Zsibbadok az idegességtől... (beszélgetés)
Egyrészt, ha valaki nem mászik ki a gödörből, az ott is fog maradni. Másrészt, ha én utána ugrok a gödörbe, akkor már ketten leszünk.
Ezért kell bölcsen bánni a segítségnyújtással. Mert van az a sajnáltatás, ami után azt veszem észre hogy magával ránt.
De egész nap a hülyeségeken vekengni, azt is tudsz.
Várd már ki azt a pár napot, míg orvoshoz jutsz.
Van férjed?Add meg a számát. DDD
Leírtam mi bajom nekem is.De ha én így elhagynám magam szerinted mi lenne az anyukámmal akit gondozok,a férjemmel és a legfontosabb:a 3 éves kislányommal?
Ne a gondok gyűrjenek le hanem te a gondokat,de így nem fog menni!!
Akkor megállt az élet?
Sok ismerősöm él falun, és ennek ellenére rendszeresen járnak edzőterembe, és szórakozni is.
Csak neked nem megy ez sem, úgy tűnik.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, tudod.
Szerintem az lesz a jó neked, ha jön a szentfazék haverod, összefogtok, aztán együtt kalimpáltok és üvöltötök a szobában. Csak kárt ne tegyetek egymásban.
Befejeztem itt is, és privátban is.
Jobbulást.
Mi lenne ha hétvégén összeszednéd magad, kinéznél egy szórakozóhelyet ami neked megfelelő, és elmennél egy kicsit kikapcsolódni?
Biztos hogy megismerkednél emberekkel, és most mindegy hogy férfi vagy nő, csak lazíts, beszélgess, és ne interneten betegség témában.
Így kialakulhatnának ismeretségek, barátságok, nem lennél mindig egyedül.
Nem mondod?
Ez már haladás.
Önkontroll a nyugtató mellett!
Amint kezdek fulladni,elgondolkodom hogy semmi szervi bajom nincs,ezt saját magamnak okozom.Eldöntöm hogy hülye vagyok amiért magamnak ártok és egy fél órán belül elmúlik.
Nem ártana gyakorolnod!
Nem csodálom...
Én pánikbeteg vagyok,sokat fulladok miatta mégsem rinyálok nektek hanem megoldom.
Rinyálástól még senki nem mászott ki a gödörből,de nem veszi a lapot...
Most nem azért az egy húszért,de ha februárban 40 percet tekerek odakint nekem is lezsibbad még a hajam is!
Nem szólok sokszor hozzá,mert már idegesít ez a rinya,de már nem bírom!
Vizsgáltasd ki magad,kezdj el élni és kevesebbet foglalkozz önmagaddal!!!
További ajánlott fórumok:
- Megoldás idegesség ellen?
- Állandó idegesség ellen mit lehet tenni (nyugtató szedésén kívül)?
- Iskolában szülői engedély nélkül adhatnak a gyermeknek nyugtatótablettát idegesség miatt?
- Zsibbadhatnak-e a végtagok az idegességtől?
- Ez idegességtől lehet?
- Milyen multivitamint ajánlotok fáradékonyság, kialvatlanság és idegesség esetén?