Zsemlében sült tojás göcseji csemege sajttal recept

Zsemle 4 db,
tej 1 dl,
vaj 2 dkg,
Göcseji csemege sajt 12 dkg,
tojás 4 db,
só.
A Zsemlében sült tojás göcseji csemege sajttal elkészítési módja:
A szikkadt zsemlék tetejét levágjuk, és belsejét kikaparjuk. Néhány percre tejbe mártjuk, de csak annyi időre, hogy a zsemle ne ázzon el, csak kissé megpuhuljon. Ezután a zsemléket egy vajjal megkent sütőlemezre fektetjük, az apró kockákra vágott Göcseji csemege sajttal mindegyiket kibéleljük, tetejükre egy-egy tojást ütünk. A tojások fehérje részét kissé megsózzuk, és forró sütőben addig sütjük a zsemléket, amíg a tojásfehérjék meg nem kocsonyásodnak. A sütőből kivéve azonnal tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2011. márc. 16. 00:07
A zsemlében sült tojás göcseji csemege sajttal elkészítési módja és hozzávalói.