Gombás karfiol-tál recept
A Gombás karfiol-tál hozzávalói:1 db karfiol
1 db póréhagyma
30 dkg csiperkegomba
3 evőkanál olíva olaj
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor snidling
só
A Gombás karfiol-tál elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk. A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk. Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. márc. 11. 19:40
A gombás karfiol-tál elkészítési módja és hozzávalói.