Zöldségkocsonya recept




50 dkg brokkoli
50 dkg karfiol
30 dkg gomba
2 hagyma, apróra vágva
6 ger. fokhagyma apróra vágva
1 tk. olaj
3 zacskó zselatin
1 liter zöldségleves
sü, bors az ízesítéshez
A Zöldségkocsonya elkészítési módja:
a megtisztított, rózsáira szedett brokkolit és a karfiolt sós vízben nem túl puhára megfőzzük. A hagymát, fokhagymát, gombát az olajon addig sütjük, míg a nedvesség teljesen elpárolog. A zselatint a forró levesben feloldjuk, kicsit kihűtjük, majd belekeverjük a zöldségeket. Fóliával kibélelt edénybe tesszük és lefedve hűtőbe rakjuk kb 1/2 napra utána fogyasztható
Kategória: Weight Watchers receptek
A receptet beküldte: wirgi, 2011. dec. 16. 21:57
A zöldségkocsonya elkészítési módja és hozzávalói.