Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldséges ragu recept

Zöldséges ragu recept

Kalória 440 kcal

A Zöldséges ragu hozzávalói:
1/2 kg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg kukorica
5 dkg vöröshagyma
10 dkg rízs
1 dl lecsó
3 ek. étolaj
vegeta, só,bors, petrezselyezöldje


A Zöldséges ragu elkészítési módja:
Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval,borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 dl vízzel és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha hozzáadjuk a kukoricát,a zöldbabot,a negyedekre vágott gombát, a rízst és a lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldséges ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook