Zöldséges ragu recept
440 kcal
1/2 kg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg kukorica
5 dkg vöröshagyma
10 dkg rízs
1 dl lecsó
3 ek. étolaj
vegeta, só,bors, petrezselyezöldje
A Zöldséges ragu elkészítési módja:
Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval,borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 dl vízzel és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha hozzáadjuk a kukoricát,a zöldbabot,a negyedekre vágott gombát, a rízst és a lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: farkaskatka, 2006. júl. 25. 02:39
A zöldséges ragu elkészítési módja és hozzávalói.