Zöldségekkel párolt csukafilé recept

4 csukafilé (darabja 18-20 dkg)
2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
fél szár angol zeller
1-1 színes paprika
só
bors
fehérbor
kapor
petrezselyemzöld
A Zöldségekkel párolt csukafilé elkészítési módja:
A csukafilét sóval, őrölt borssal, apróra vágott kaporral, petrezselyemmel és egy kevés zúzott fokhagymával fűszerezzük, fehérborral és citromlével meglocsoljuk. A zöldségeket feldaraboljuk: a keményebbeket vékonyabbra, a könnyebben puhulókat vastagabbra vágjuk, hogy egyszerre puhuljanak készre a fóliában. Alufóliára tesszük a zöldségeket, a hal fűszereivel ízesítjük, rátesszük a halat. Így a halról lecsurgó ízek a zöldségekre kerülnek. A fóliát lezárjuk, majd az egészet 160 fokos sütőben készre pároljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. ápr. 3. 07:02
A zöldségekkel párolt csukafilé elkészítési módja és hozzávalói.