Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Zöldségekkel párolt csukafilé recept

Zöldségekkel párolt csukafilé recept

A Zöldségekkel párolt csukafilé hozzávalói:
4 csukafilé (darabja 18-20 dkg)
2 gerezd fokhagyma
1 sárgarépa
fél szár angol zeller
1-1 színes paprika

bors
fehérbor
kapor
petrezselyemzöld


A Zöldségekkel párolt csukafilé elkészítési módja:
A csukafilét sóval, őrölt borssal, apróra vágott kaporral, petrezselyemmel és egy kevés zúzott fokhagymával fűszerezzük, fehérborral és citromlével meglocsoljuk. A zöldségeket feldaraboljuk: a keményebbeket vékonyabbra, a könnyebben puhulókat vastagabbra vágjuk, hogy egyszerre puhuljanak készre a fóliában. Alufóliára tesszük a zöldségeket, a hal fűszereivel ízesítjük, rátesszük a halat. Így a halról lecsurgó ízek a zöldségekre kerülnek. A fóliát lezárjuk, majd az egészet 160 fokos sütőben készre pároljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A zöldségekkel párolt csukafilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook