Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós-rizses borjú recept

Zöldborsós-rizses borjú recept

Elkészítési idő 80 perc

A Zöldborsós-rizses borjú hozzávalói:
50 dkg hús
1 fej vöröshagyma
1 kg zöldborsó
25 dkg rizs
zsiradék
petrezselyem



A Zöldborsós-rizses borjú elkészítési módja:
A hagymát kockákra vágjuk, zsiradékon megdinszteljük, majd beletesszük a kockákra vágott húst és pár percig pirítjukj, majd vízzel felengedni és félig puhára párolni. A rizst megfuttatjuk zsiradékon, 3-szoros mennyiségű vízzel felengedni és összekeverni a hússal. Megsózni és csendesen főzöni fedő alatt, amíg a rizs is és a hús is egészen megpuhul, ekkor kell hozzáadni az előzőleg zsiradékon megpárolt zöldborsót. Tálaláskor megszórni petrezselyemmel.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós-rizses borjú elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook