Zold teszta fuszeres martassal recept


- 2 szál újhagyma
- 100 g apróbb csiperkegomba
- 10 g fűszeres vaj
- 1 gerezd fokhagyma
- tengeri só
- 70 g zöld metélt tészta
- vegyes fűszernövények ízlés szerin
t- őrölt fehér bors
- 2 evőkanál tejföl
A gombát jól mossuk meg, a hagymával együtt. A hagymát vágjuk vékonyra, a gombát negyedekbe.
A Zold teszta fuszeres martassal elkészítési módja:
A gombát jól mossuk meg, a hagymával együtt. A hagymát vágjuk vékonyra, a gombát negyedekbe. Pároljuk meg a gombát és a hagymát együtt fűszeres vajban. Addig pároljuk, míg a leve el nem főtt.Főzzük ki a tésztát fokhagymás – sós, olajos vízben. A vegyes fűszernövényeket keverjük simára a tejföllel, majd adjuk a párolt gombához.A leszűrt tésztát keverjük össze a mártással.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Camay, 2007. máj. 13. 10:51
A zold teszta fuszeres martassal elkészítési módja és hozzávalói.