Zellerrakottas sonkával recept
A Zellerrakottas sonkával hozzávalói:18 dkg krémsajt,
12 vékony szelet sonka,
4 szál szárzeller,
6 evőkanál natúr joghurt,
4 evőkanál reszelt parmezán sajt,
1 csomó újhagyma,
zellersó,
bors,
paradicsomsaláta.
A Zellerrakottas sonkával elkészítési módja:
Vágd három egyenlő darabra a megtisztított szárzellert. Csavarj egy-egy zellerdarabot minden szelet sonkába, majd helyezd őket egy tűzálló tálba. Vágd karikára az újhagymát, és szórd a sonkatekercsek tetejére. Fűszerezd a zellersóval és borssal. Keverd el a krémsajtot a joghurttal, és borítsd a sonkákra. Mindegyiket szórd meg egy evőkanál parmezánnal, és a közepes hőfokra állított sütőben süsd addig, amíg a sajt megpirul. Paradicsomsalátával kínáld.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. ápr. 7. 15:45
A zellerrakottas sonkával elkészítési módja és hozzávalói.