Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sonkás zellerrakottas recept

Sonkás zellerrakottas recept

Elkészítési idő 20 perc

A Sonkás zellerrakottas hozzávalói:
12 vékony szelet sovány sonka
4 szál szárzeller
6 evőkanál natúr joghurt
fokhagymával és zöldfűszerekkel ízesített sovány krémsajt
4 evőkanál frissen reszelt parmezán
újhagyma

bors


A Sonkás zellerrakottas elkészítési módja:
A megtisztított szárzellert 3 egyenlő darabba vágjuk. Minden szelet sonkába egy-egy zellert teszünk, feltekerjük,majd tűzálló edénybe helyezzük. A tisztított újhagymát felkarikázzuk és a sonkatekercsek tetejére szórjuk.Sóval,borssal fűszerezzük. Az ízesített krémsajtot elkeverjük a joghurttal és egyenletesen eloszlatjuk a sonkaágyon. A tetejére parmezánt szórunk. Közepes hőfokra előmelegített grillsütőben addig sütjük míg a sajt megpirul.

A recept 4 személyre szól.
Egy adag 155 KCAL


Kategória: Egytálételek receptjei


A sonkás zellerrakottas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook