Yorki és Havanese vagy Bolognese kutyus keverék (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekem egy érdekes keverék kislányom van 2 éves múlt augusztusban Yorki az anyja és az apja is de besegített egyszer egy fehér havanese, és így lett keverék:) Gönyörű kiskutyus 5kg imádjuk, még a farka is vágott. Eléggé eygedien néz ki:)
Sziasztok!
Most találtam meg ezt a fórumot, nekem 3,5 éves a Yorki-havagnese kutyusom...és imádom, semmiért sem cserélném el..kicsinek teljesen olyan volt mint a tied a képeken, de nézt meg, teljesen kivilágosodott 1éves korára...a szőre göndörebb, havagneses, de a szinei Yorkis...kicsit kisebb a fajtatiszta havagneseknél, de egy nem is extramini..gyönyörű..én is kutyakozmetikus vagyok, a szőre kezelhető, és minden nyírás jól áll neki:-)
Nézd meg a képeket.
Puszi
Szia!
1 hete vettem ugyan ilyen yorki+bolonese keverék kutyust. Pont így néz ki most mint a képen a Te kutyusod. Mekkora lesz? Ilyen édes marad?
Köszi a válaszod. Kati
Szia!
Az én kutyusom pont ugyan így nézett ki pill rakok fel róla első napi képet!
Mostmár kicsit máshogy néz ki... Képet találsz róla a naplómba, az én Macim most 4 hónapos :)
Hol kaptad? vagy vetted?
Szia! Nekemis extra mini Yorkim van, 9 hónapos, és még meg sem nyikkant. Most örülök neki igazán!
Viszont a Te kutyusod története nagyon elszomorított. :-(
Szia!
Óhh, szegénykém, sajnálom! :(
Van azóta másik kutyusod esetleg?
Szia!
Nekem mini yorkim volt,de sajnos 2 évesen leukémiában örökre elaludt.Imádtam öt!Nagyon eleven volt mig egészséges volt,jo házörzö.Mivel 80dkg-os volt naponta 5 étkezés volt beiktatva.Reggelire konzervet( kutya),tizoraira turorudi,ebédre amit én ettem,uzsonnára sonka,vacsora pedig száraztáp volt.Ennek ellenére nem tudtam felhizlalni!Most igy utolag kiderült,hogy a betegsége miatt nem hizott.
Szia!
ÓÓ, köszönöm!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire fog hasonlítani a yorkira, mennyire fog eltérni, mekkora kutyák szoktak lenni.
Az adatlapomon láthatsz képet a kis törpéről.
Várnám a véleményed, ami eszedbe jut!
Köszönöm :)
Sziasztok,
Olyan fórumozók jelentkezését várom, akinek Yorki és Havanese vagy Bolognese keverék kutyusa van.
Lenne egy pár kérdésem hozzájuk.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Egy hete kóborol a környéken egy keverék kutyus. Két nappal ezelőtt vki kiszúrta a bal szemét.Megszakad a szívem érte...
- Milyen keverék a képen látható kutyus?
- Melyik a kezelhetőbb, bújósabb, gazdiszeretőbb kutyus: a Westi vagy a Bichon bolognese?
- Van vkinek Havanese fajtájú kutyusa?sok kérdésem lenne, kérlek segítsetek!!!!
- Mi a különbség a Bishon Havanese, Bolognese, Maltese kutyák között?
- Van valaki akinek a bolognese kutyusa az El Pandilla kennelből származik és Buschinétől vette?