Egy hete kóborol a környéken egy keverék kutyus. Két nappal ezelőtt vki kiszúrta a bal szemét.Megszakad a szívem érte... (beszélgetős fórum)
Csak kedden mentek??????????? Nem hiszem el!:-(((
Nekem sem tetszik ez......
Kis unoköcsémnek is elmeséltem a történetet és visszaemlékeztünk azokra a híradásokra, amikor gyerekek merő játékból bicikli vagy kocsi után kötve "futtatták" a még nagyon kölyök kutyát (persze, hogy elpusztult szegény)v vagy amikor a robogó vonat elé a sínre kötözték.
Barbárok ezek, nem emberek!:-(((
remélem a sors visszavág! Rohadjon meg az ilyen mocsok!!!! :(((((((
Hogy tehet ilyet egy magát embernek tartó vmi?????????
en is talaltam a kiskutyam. befogadtam, imadtam, egy agyban aludtunk, kis pincsi csivava keverek, akkor olyan 2 eves lehetett a doki azt mondta. szerencsere senki nem kereste, pedig nem nagy varosban laktam akkor. volt amikor nem fertunk el a francia agyon ketten, es beleharapott az orromba. meg amikor ra egy evre hogy megtalaltam osszejottem a parommal es igy mar harman aludtunk egy agyban:D
amikor szomoru voltam meg a wcre is kovetett. tavaly kikoltoztunk angliaba es anyosomekra biztuk..akiknel fel evig elt, mert egy masik kutya allitolag raesett es eltort a gerince. szerintem jobb ha nem tudom az igazsagot...
3 hetig csak sirtam, egy hetig alig ettem, alombasirtam magam 3 heten keresztul minden este. Mert nem vigyaztam ra, nem hozhattam ki ide.:( egyedul hagytam szegenyt az anyosommal:(:(
Sosem fogom elfelejteni, es sosem lesz masik kutyank.
7 evig volt velem 10 eves volt mikor meghalt multhonapban:(:(:(:(
Na, kiírtam egy gazdit kereső fórumot...reménykedjünk, hogy lesz jelentkező.
Most mennem kell, de holnap reggel korán benézek. Jó éjt és nyugodt éjszakát kiskutyusnak!
Jaj szegénykém.
De kár.
Valahogy olyan jó lenne megoldani.
Budapestnél lakom.
Holnapig nem tudod befogadni?
Ittenem...nem mondok semmit, nagyon csúnya lenne.
Mi hasonló kóbor kiskutyát vettünk magunkhoz, és eddig életem egyik legjobb döntése volt, a kis boldogságom, imádom, szót fogad, lesi minden kívánságunkat, és nagyon hálás, kedves, aki teheti, könyörgöm, fogadja be!
Megérdemli, hisz mennyi szenvedhetett! Ittenem... :''((
További ajánlott fórumok:
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Csak erős idegzetűeknek!! Megszakad a szívem, könyörgöm segítsetek!
- Kalocsán és környékén lakók
- 2 óránként szopizna a babám - ez nem baj? Elvileg 3 óránként ideális, de a szívem megszakad úgy sír...