Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
X-faktor 2012 (beszélgetés)
nincs ilyen műsor a PORT szerint
ez van:
[link]
LifeNetworkön hány órakor és milyen napon van Csobod Adél, Adél világa c.,űsorra?
Lass ßea már tudom miért volt mindig ismerős,szerepelt Teaáßan,meg Kölyökidőßen,meg mind a kettő agy kereskedlmi tv műsort vezetet
[link]
Cseh milliárdosoknak énekelt Csobot Adél
Talán ez abból adódik, hogy az ismerősök átrázzák őket: Te, hogy neked milyen jó hangod van! Miért nem lépsz fel a Csillag születik-ben?
És sajnos az ugratást komolyan veszik...
Szörnyű, hogy mennyi vackot végignéztek ott ezek, én öt percig sem bírom ki. Persze jó pénzt kapnak érte, de akkor is borzalom.
Sok múlik a partneren! Neki tudni kellett volna annyi év után és nem bele vinni a baki-sorozatba a kis tapasztalatlan lánykát!
És egy zenész v. énekes ne politizáljon! Az "átkos"-ban is barna volt a nyelve, - most is az! Undorító a köpönyegforgatás, vonatkozik ez P.Attilára is!
Jó vicces country lenne belőle.
szerintem sem, mégis gyakran megjelennek a tv-ben
szerintem nem egy nagy szám zenekar...
kíváncsi vagyok, talpra tud-e állni a Sugarloaf ...Kvaka Andreával vagy mással
[link]
Kvaka Andi is jelentkezett a Sugarloaf válogatására :)
Engem nem visel meg, ha valakivel nem értek egyet :)
Nem nézem meg a yt-on, emlékszem a dalra, és a hibákra is. De nem gondolom, hogy egyedül ettől esett volna ki.
Nézd csak meg a Youtubon! S ha olvasod a kommentet, megtudod, hogy nem csak az én következtetésem!
Akkor még nem volt DVD-m, de vidi kazettán megvan.
Egyébként csipázlak, ha nem is értünk egyet. Ettől kerek a világ... :)))
Bennem akkor mély nyomot hagyott....:))
Biztos jó volt;-)
egy versenyző volt jó régen
ez kicsit erős következtetés
Ki az a Schmidt Vera? o_O
Sosem csíptem!
Miatta bukott meg Schmidt Vera, mert az a köcsög háromszor is belebakizott, elfelejtette a szöveget.
azt hiszem, ezzel sem fog befutni....
További ajánlott fórumok: