Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Valóra vált Kökény Attila álma
2010 legjobb férfihangja, Kökény Attila elkészítette első szólóalbumát.
hazai zenészvilág elitje örömmel segített a Megasztár 5 legnépszerűbb férfi előadójának. A lemezre dalt írt Rakonczai Viktor, Dobrády Ákos, Dandó Zoltán, Czomba Imre, Csiszár Ferenc és Kassai Róbert, de Kökény Attila három saját szerzeménye is szerepel az albumon. A lemez igazi különlegessége az a páratlanul gyönyörű duett, amit a világhírű operaénekesnővel, Miklósa Erikával énekel. A Megasztár döntőse emellett két feldolgozásban tiszteleg Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emléke előtt. A "Nincs semmi másom" olyan lemez, amit minden túlzás nélkül hiánypótlónak tekinthetünk: ismét van férfi sztárénekese hazánknak.
Kökény Attila, a papagájpapa
2011-04-08 17:15:00
Budapest - Amerikai rajzfilmnek kölcsönözték a hangjukat megasztárjaink, Kökény Attila, Tolvai Reni, Kállay-Saunders András, Patai Anna, Giorgio és Szeleczky Dávid hangja ugyanis a hamarosan a mozikba kerülő Rio főcímdalában csendül fel.
Wolf Kati indul az Eurovíziós Dalfesztiválon
Wolf Kati képviseli Magyarországot a Szerelem, miért múlsz? című dallal az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Düsseldorfban - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Televízió
Március 2-án jön az új mesemusical
Patai Anna nevét sokan megjegyezték a Megasztárban. Az elbűvölő kislány kapta meg a Bőröndmese musical főszerepét az új musicalnek
az első önálló (saját) dalát már leadta a Class FM, de enhem nem győzött meg
nagyon Lara Fabiant akarnak belőle csinálni
Szíj Melinda készíti első lemezét...........
ki írt neki dalokat? erre nagyon kíváncsi vagyok
Balázs Fecóval is lesz egy közös dala
Most volt a Frizbiben a kibékítés Melinda és Hajdú közt, de Melinda csak hajtogatja a magáét, és meg nem hallgatná a jót... Hogy ez a nő milyen negatív... Hiába mondja el neki 100x Joshi Bharat, hogy szeretik az emberek, meg ő előadóművész, ő csak hajtogatja, hogy nem, őt nem szeretik, ővele tele van az emberek hócipője, és ő nem előadóművész, és nem is lesz soha...
És csak nem akar eljutni a tudatáig, hogy minden művésznek van (hogy is kell írni??) -image??-e...
Szerintem Melinda ezzel örökre le is írta magát, és megy a süllyesztőbe... Még azzal sem akart élni, hogy most gyorsan megszedje magát pénzzel... Milyen fanatikus nő, úgysem lehet meggyőzni a valóságról, hogy csak azt parodizálják, aki már letett valamit az asztalra, és azt nem, akire nem kíváncsiak az emberek... Pfff!!
befuccsolt az utazási iroda, ugye?
a csatorna meg nem fizet nekik másikat,gondolom
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.